פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - פיטורים מחברת אופציות בינאריות
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
25/11/2014 09:25
שלום רב שמי רביד.

לפני כמה חודשים עבדתי בחברת מסחר באינטרנט (אופציות בינאריות) בהרצליה פיתוח בתור מעצבת גרפית. פוטרתי מהעבודה לאחר חודש וחצי בסך הכל חשוב לציין שללא שימוע.

הגישו לי מכתב פיטורים ביד ואמרו לי שסוגרים את המחלקה ועוד אנשים הולכים הבייתה כמו חן הכריחו אותי לחתום על מסמך שלא אתבע אותם על מנת לקבל את המשכורת לאחר הפיטורים.

העניין פה הוא שיום לפני ההודעה ניגשה אלי אחת העובדות בחברה מטעם המנהל שהוא אחד מהבעלים של החברה וביקשה ממני לזייף חתימה של לקוח, לקחת חתימה ממסמך ישן שהוא חתם עליו ולהדביק אותה בפוטושופ על מסמך חדש שמאפשר לחברה למשוך מכרטיס האשראי של הלקוח סכום של מעל ל- 3000 יורו.

אני כמובן סירבתי ואז היא התיישבה על המחשב שלי וביצעה את הזיוף בעצמה. הבקשה ממנה נעשתה בעל פה לכן אין לי אין להוכיח, אבל אבל מנגד יש ברשותי את הסירוב שלי בהתכתבות במייל כולל המסמכים שהתבקשתי לזייף שנשלחו אלי גם באמצעות המייל, הטופס לאחר הזיוף, קובץ המקור של הפוטושופ שבו ניתן לראות שהדביקו את החתימה, אימיילים ותצלומי מסך של הקבצים האלה על המחשב בעבודה. אני חושבת שלפיטורים שלי יכול להיות קשר לזה וגם אם לא אני לא חושבת שמה שהם עשו זה חוקי.

אני לא יודעת אם יש לי קייס פה ואם בכלל יש קשר בין הזיוף לפיטורים. אם אתם יכולים לעזור לי במשהו?

בכבוד רב. רביד בן יהודה

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ