פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
×
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה


פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - הרעת תנאים? או לא......
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *


* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
16/11/2014 22:13
שאלה חשובה
אני עובדת בעבודה מזה 4 שנים. כשהתקבלתי לעבודה עבדתי בתחום המחשבים. כיום אני עובדת בתחום שירות לקוחות פרונטלי (לא מרצוני) בחוזה העבודה שלי כשהתקבלתי ישנם 2 סעיפים שאני מעוניינת להתייעץ בהם. סעיף אחד אומר:
עבודתך תתבצע ב5 ימי עבודה בשבוע א-ו 40 שעות עבודה נטו לשבוע
סעיף נוסף: עבודתך תתבצע בשעות בוקר וערב עפ"י סידור עבודה שייקבע עי הממונים
שאלתי היא:
בסעיף הראשון רשום 5 ימי עבודה אבל מצויין ימים א-ו, האם זה לא סותר? האם אני מחוייבת לעבוד ימי שישי בתפקיד שדורש זאת ועד כה במהלך עבודתי לא נאלצתי לעבוד ימי שישי? והאם סעיף זה בחוזה מחייב אותי לעבוד שישי?
בסעיף השני רשום שאני צריכה לעבוד בוקר וערב עפי הנדרש... ממני דורשים 3 ערבים דבר שמקשה עליי מאוד ולכן אני מוצאת את עצמי מבררת את זכויותיי.
חשוב לי לציין שהחוזה הוא עדכני עבור תפקיד אחר לגמרי בעבודה כיום אני עובדת בתפקיד שהוא לא המקצוע שלי לא מרצוני.
אני אף פעם לא נדרשתי לעשות ערבים 2-3 וימי שישי ודרישה זו של העבודה מצריכה ממני הוצאות כספיות רבות, ולחציים נפשיים. אני אמא לתינוק בן שנה וכרגע בהריון.
המצב הנוכחי שלי הוא: במקום להתפרנס מעבודה אני מפרנסת בשביל לעבוד. זה מצב קשה ואני לא יודעת מה לעשות.
אודה לייעוץ
חן




פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ