פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - חוזה עבודה
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
06/11/2014 14:22
שלום,
בשנת 2012 התחלתי את העבודתי בחברת בת קטנה.. לאחר שנה וחצי של עבודה, החברה החלטיתה לעשות מיזוג עם חברת אם שלה (אותם בעלים אבל חברות שונות).. בעקבות המיזוג רוב עובדים פוטרו (בצורה חוקית) וחלק הועסקו מחדש בחברת אם, להמשך טיפול בפרויקטים שהתחילו עוד בחברת בת. אני הייתי אחד מאלו שהועסקו מחדש.

פיטרו אותנו ואז העסיקו אותנו מחדש בחברת אם. החוזה החדש כלל סעיף על הודעת עזיבת מקום (מרוני) כחודשיים מראש. משום שפחדתי להישאר בלי עבודה, החלטתי (מרוב הפחד להישאר בלי) שאני חותמת על החוזה בכל מקרה (אני מתגוררת לבדי בארץ ואין לי שום אפשרות להישאר בלי עבודה אפילו לזמן קצר)..

היום עברו כחצי שנה של עבודה בחברת אם. במקרה ואני מוצאת עבודה טובה יותר בשבילי, על פי החוק (במשרדי זכויות עובד נאמר לי כי חוזה שאני חתומה עליו לא חוקי) אני אמורה להודיע למעסיק שלי על הודעת עזיבתי כ 6 ימים לפני. (יום על כל חודש עבודה).

מה אם הוא ידרוש ממני הודעה של חודשיים מראש כפי שרשום בחוזה? האם זו חוזה חוקי? האם הוא לא ישלם לי משכורת? מה עלי לעשות? (חשוב לי לציין כי המעסיק שלי הוא עורך דין בעצמו... אז איך הוא מחתים אותי על חוזה לא חוקי?)

אשמח מאוד לעזרתכם.

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ