פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - עילה לביטול קיצבה (הכנסו כולם סיפור הזוי ועצוב)
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
01/11/2014 19:02
אמי חולה סיעודית מורכבת בת 68 נעזרת בעובדת זרה מזה 7 חודשים לא פעם ראיתי במצלמות התנהגות לא הולמת של המטפלת כלפיי אמא תמיד התקשרתי לידע את החברה בעיניין אך לא הגיעו לביקור בית וכל השיחות היו טלפוניות יש לציין שבתלונתיי היו צריכים להיות מעורבים גם הרווחה אבל שום נציג לא הגיע ולכן החלטתי לנהל שיחה עם העובדת שהראתה שיפור ביחסה לאמא מאז עברו 4 חודשים והנה השבוע מתקשרים מהרווחה ומהחברה בשיחה נאמר לי שעלינו להפגש בדחיפות אכן נפגשנו מה לדעתכם קרה לפי דיברי העוס של הרווחה תפנית דרמתית שאלתי מה???? הגיע אליהם מידע שהמטפלת מנהלת רומן עם הדוד שלי מה לעזאזל איכפת לי עם מי תנהל רומן כל עוד זה לא מפריע לה בעבודתה הם עמדו על זה שעליי לפטר את העובדת במיידי והביטוח הלאומי שולל מאמא את הקצבה עבור מטפלת ושוקלים החזר רטרו על כל חודשי העסקת העובדת אם לא נפטר נשלם מכספינו הפרטי שכמובן אין באפשרותינו לעמוד בו כמו כן אף עובדת לא מוכנה לעבוד אצלינו ולכן רוצים שנכניס את אמא למוסד הייתכן שבגלל התאהבות העובדת יש להעניש את הקשיש??? האם יש חוק האוסר על התאהבות???
אנא עזרתכם הדחופה בעיניין

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ