פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - עזרה בדיני עבודה
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
15/06/2014 22:58
אני עובדת כארבעה חודשים במקום עבודה חדש. במעמד הראיון הובטח לי כי יתחילו להפריש לפנסיה אחרי שלושה חודשים ואז שלושת החודשים הראשונים ישולמו רטרואקטיבית.

לפני מספר שבועות פניתי למנהלת הישירה שלי בבקשה לדאוג לכך שהיועצים הפנסיונים יתחילו לטפל בכך (ברשותי כבר קרן פנסיה ממקום עבודתי הקודם). פתאום היא "נזכרה" לומר לי כי יתחילו להפריש לי רק בתום חצי שנה ורק מהחודש הרביעי רטרואקטיבית. כלומר, שלושתהחודשים הראשונים לא ישולמו.

הוצאתי מהאינטרנט חומר כתוב והוכחתי לה שלמי שיש קרן פנסיה ביום קבלתו לעבודה יש לשלם מהחודש הרביעי ורטרואקטיבית על שלושת החודשים הראשונים. היום(לאחר שקיבלה ממני אסמכתאות על קרן הפנסיה שלי), אמרה שוב שיתחילו לשלם לי אחרי חצי שנה. אני מרגישה שאני עומדת מול חומה בצורה ואין אלא להיכנע כי גם כך אין לי כוח מולה ואין לי מי שיגן עלי או למי לפנות. אציין שאני נמנית על העובדים שהם החוליה הכי חלשה בשרשרת של מקום העבודה הזה וגם אין לנו ועד או כל דבר דומה שניתן לפנות אליו.

אציין גם שאם אאלץ לבצע את ההפרשות שעלי לעשות מהמשכורות לאחר שישה חודשים בפעם אחת-זה יהיה סכום יחסית גדול ביחס לממה שאני מרוויחה. האם אף אחד לא נתן את דעתו על כך?.

איך זה שזכות כ"כ בסיסית נרמסת ופוגעת בחלשים ביותר? עוד אוסיף כי רבים מהמקיפים אותי הם אנשים אדישים, שלא נראה לי שהם בכלל יודעים שזכויותיהם מופרות.

בתודה מראש ובכבוד רב,

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ