פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - בבקשה עזרה בקשר לזכויות העובד!
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
03/06/2014 15:49
שלום, אני צריכה עזרה בבקשה, אני לפני כמה שבועות הבאתי לעבודה פטור מאורטופד מעמידה ממושכת בעבודה.. המעסיק החליט לעביר אותי מתפקיד שהיתי בו למקום עבודה אחר שהוא בישיבה ... הורידו אותי מהמשמרות שהיתי משובצת בשבוע שעבר וישבתי בבית בלי עבודה והחזיקו אותי באוויר עם רעיון באותו מקום ..הודיעו לי השבוע שיש לי רעיון ביום חמישי ואחרי זה בגלל נסיבות אישיות אעדכנתי אותם לפני שבועיים שאיני יכולה להיות ביום חמישי בעבודה (שעוד לא ידעתי שמעברים אותי בכלל מעבודה) נתנו לי רעיון ביום ראשון הבא ... כלומר יוצא מצב שאני עוד שבוע (גם אם היתי הולכת לרעיון הזה ביום חמישי) יושבת בבית בלי עבודה!!! שאני יכולתי לעבוד בכל ימי שבוע חוץ מחמישי .. שעבודה שלנו זב גם שישי וגם שבת !! .. המעסיק אומר שזה הימים שאני צריכה לקחת על חשבוני!!! כי שבוע שעבר מישהיא שבמקום החדש היתה בחופש ולא יכולה לקבל אותי ותהיה רק מיום חמישי ... כלומר הוא לא חייב לשלם לי כלום ואני צריכה לקחת חופשה בתשלום על שבוע הזה!!! האטם זה חוקי??? מה עלי לעשות??? תעזרו בבקשה .. המעסיק גורם לי עוגמת נפש

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ