אני עבדתי כשכירה במשרד מהנדסים במשך 3.5 שנים. התפטרתי לצורך טיפול בילד לאחר 4 חודשים מתחילת חופש לידה . בתאריך 1.12.13 הודעתי בכתב על התפטרותי אך נאלצת להמשיך לבוד עד 31.12.13 (הודעה מוקדמת). במכתב התפטרות ציינתי סיבה ובקשה לתשלום פיצויים.
עד היום לא קיבלתי פיצויים מכיוון שלטענת המעסיק לא השלמתי ימי חופשה שנצברו במינוס במהלך 3.5 שנים שעבדתי ( במהלך כל השנים קיבלתי משכורת גלובלית ללא ניכויים של חופשים) . אלי לציין כי אותם ימי חופש המעסיק הכריח אותי לקחת כל שנה (פעמיים בשנה בסוכות ופסח) כי סגר את משרדו לכל תקופת החגים. וזאת למרות שלא הספקתי לצבור ימי חופשה שנתית.
כמו כן סיכמתי אתו בעלפה שאני ממשיכה לעבוד מהבית (כי אין באפשרותי לעזוב את בני בן 4 חודשים) לאחר התפטרותי ולאחר תקופת הודעה מוקדמת של חודש ימים, כידי להשלים את 22 ימי חופשה שנצברו בחובה עקב החגים. ביצעתי עבודות עבור משרדו במשך חודש וחצי (מ1.1.14 עד 16.2.14 ) ללא משכורת וללא תנאים אחרים. המעסיק דרש להגיש לא שעות העבודה על התקופה הזאת כידי לבדוק אם כיסיתי את החוב של החופשים. עניתי לו שלא רשמתי שעות כי תמיד כיבלתי משכורת גלובלית ללא רישום שעות וחושבת שחודש וחצי שעבדתי ללא משכורת זה מספיק מכסה 22 ימי חופש. אך הוא לא מסכים ורוצה לנקות את החוב שלי מפיצויים שתרם שילם לי.
מה עלי לעשות כידי לקבל את הפיצויים בלי ניקויים וכמה שיותר מהר ? בגלל שאין שום הכנסה כבר חודש וחצי יש בעיות חמורות בחשבון בנק שלי.