פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - אי תשלום כספי הפנסיה
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
05/02/2014 10:16
שלום,
סיימתי את העסקתי בתאריך 15.11.13 לאחר תקופת העסקה של כמעט שנתיים (התפטרתי מיוזמתי). מבירור מול חברת הביטוח מצאתי כי בוצעה העברת כספי פנסיה עד התאריך 07/2013.

פניתי אל המעסיק בכתב וטלפונית אך העניין לא מתקדם וגם דרך סוכנות הביטוח שמנהלת את הפנסיה שלי. אני רוצה לברר מה החוק בנוגע לעיכוב תשלומי פנסייה, האם יש על כך כנס מטעם חברת הביטוח? האם זה אומר שזכויותי נפגעו כך שמגיעים לי כספי פיצויים? האם יש חוק לעניין הלנת שכר פנסיה?

יש לציין כי עם סיום העסקתי, חתמתי על מסמך שניסחו שמצהיר שאין להם חובות כלפיי. אך האם לאור בירורי, הם יכולים לעגן את אי התשלום של הפנסיה תחת העובדה שחתמתי על מכתב כזה?

כמו כן, נמסר מהמעסיק ,דרך מנהלת החשבונות, כי העבירו צ'קים דחויים לחברת הביטוח עבור תשלומי פנסיה לעובדים. האם זה אמור לעניין אותי כי התשלומים דחויים?

כיוון שסיימתי את העסקתי וחברת הביטוח אישרה לי שלא מוזן כי הועברו הכספים, האם אני יכולה לדרוש מהם כי עקב העובדה כי אינני עובדת שם יותר נושא הצ'קים הדחויים לא תקף לגבי?
תודה מראש

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ