פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
×
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה


פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - התחייבות לעבוד חצי שנה
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *


* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
06/01/2014 09:00
לפני כחושיים התחלתי לעבוד בבית קפה כברמן, מנהלת המקום החתימה אותי על חוזה עבודה שמחייב אותי לעבוד חצי שנה במקום ואם אחליט לעזוב לפני או אגרום לפיטורי אקנס ב-1200 שקלים. אך העניין הוא שהחוזה שנחתם היה קצת לא מסודר (לטובתי) סעיף ראשון בחוזה אומר שהמקום משקיע בהתלמדות שלי 150 שעות (בשווי 2000₪) וחומר נזרק לפח בגלל הלימוד, בפועל עברתי לא יותר מ-50 שעות.

דבר נוסף הוא שבחוזה יש 2 שורות פתוחות להוספה ידנית של התאריכים בהם אני אעבר את ההתלמדות מה שבמעמד החתימה לא מולא (המנהלת אמרה " אני כבר ארשום כאן את התאריכים אח"כ ") שלפי ידיעתי אסור לשנות פרטים בחוזה חתום, לא להוסיף ולא להוריד.

דבר נוסף הוא שאת ההתלמדות שלי אני מעולם לא סיימתי, עוד במעמד חתימת החוזה התחייבה המנהלת בעל-פה שאעשה 10 משמרות של התלמדות בפועל עשיתי 8 שעות.
כרגע עברו חודשיים וקבלתי זימון לשימוע לפני פיטורים, במכתב 2 סעיפים.

בסעיף השני כתוב חוסר מקצועיות. משמע שאני לא יודע לעבוד בבר.

כרגע המצב שבפיטורי יקוצצו 1200 שקלים מהשיק.
והחוזה שהחתם כלל לא חוקי.

מה עלי לעשות?

תודה רבה מראש.




פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ