מעסיקי פיטר אותי משום שדרשתי את זכות שעות העבודה והמנוחה ממנו, שכידוע אחרי 6 ש"ע מגיעות לי 45 דקות הפסקה, אותן מעולם לא קיבלתי.
במשך 32 הימים אשר עבדתי אצלו (גלידרייה) אף פעם לא ניתנה לי הפסקה. בגלל שהוא רוצה לחסוך בכוח אדם בכל משמרת יש רק אדם אחד ובגלל שאני האחראית והמנהלת של המקום הכל נפל רק עליי וכך יצא שעבדתי בממוצע כ-10 שעות ביום!
עבור השעות הנוספות שתעריפן הוא 150% (החל מהשעה ה-11) קיבלתי רק 125% וכך גם עבור השעה ה-12, 13 ,14,15... מכיוון שזה מקום חדש הפתוח כחודש וחצי, נדרשו הרבה שעות עבודה, ארגון וניהול וייצור גלידות.
בתחילת עבודתי הבטיח וקבע המעסיק רועי ועוזרו אביב כי אקבל 26 ש"ח לשעה החל מהחודש הראשון - דהיינו חודש יולי, אך כאשר ביקשתי את ההפסקה בכדי לאכול הוא פיטר אותי ואמר שישלם לי משכורת מינימום 22.04 לשעה.
מיותר לציין שאחרי כל כאבי הראש והאחריות שהטיל עליי בניהול המקום, החזקתו ועובדיו החדשים הדורשים הכשרה, אותה אני העברתי להם זה יותר מחובה לעמוד במילתך...אותה הוא סירב לכתוב על גבי טופס 101...
סבלתי במשך שהותי במקום מקללות, השפלות, איומים, ניבולי פה והפחדות מהמעביד ומעוזרו בשלט רחוק...מה גם שהוא התקין במקום מצלמות שיש בהן גם סאונד (ניתן לשמוע) מה שאינו חוקי בעליל - זוהי חדירה לפרטיות.
למרות שהחנות נמצאת בשטח השיפוט של העיר נשר אשר הוגדרה ע"י ראש העיר כעיר שומרת שבת, פותח המעביד שלי את החנות בשעה 18:00 כאשר שבת יוצאת בשעה 20:00 בקיץ וזאת כמובן בניגוד לחוק.