שלום
אני עובד במקום עבודתי הנוכחי מזה 10 חודשים, כאשר התחלתי לעבוד במקום זה הוסכם בעל פה כי שעות העבודה יהיו 06:00 - 17:30 בשכר גלובאלי של 7500 ש"ח נטו.
יש לציין שלמרות שרדפתי אחרי הבוס במשך 4 חודשים במטרה לקבל הסכם עבודה מסודר וחתום עד לרגע זה לא קיבלתי שום הסכם חתום.
לפני 8 חודשים נולד בני הבכור, 3 חודשים לאחר מכן יזמתי שיחה עם הבוס שלי ובה הודעתי לו כי בעוד 3 חודשים לא אוכל להתחיל את יום העבודה ב06:00 מכיוון שאשתי חוזרת לעבודה ואני אצטרך לקחת את הילד למטפלת בבוקר, אמרתי כי אוכל להתחיל את יום העבודה בשעה 07:30 בכל יום, בנוסף אמרתי לו כי אם עניין זה לא מתאים מבחינתו אז אני אחפש מקום עבודה אחר.
הבוס הסכים לתנאים החדשים ושוחחנו על עוד הרבה פעמים במהלך 3 החודשים ובכל פעם הוא אמר כי "אין שום בעיה..."
לפני חודשיים חזרה אשתי לעבוד והחלו שעות העבודה החדשות שלי.
אתמול היתה לי שיחה עם הבוס ובה הוא אמר כי עניין השעות לא מתאים לו וכי הוא מעוניין לחתוך לי את המשכורת ב1500 ש"ח בעקבות קיצור יום העבודה שלי. אני לא הסכמתי לזה ואמרתי שהודעתי לו מראש על השינוי בשעות שלי ושביקשתי עוד אז שאם יש עם זה בעיה אז שיציף אותה לפני שמתחילים. הוא טען כי חשב שהשינוי הוא זמני רק לחודשיים שלוש למרות שאמרתי לו עוד אז כי אלו יהיו שעות העבודה בהן אוכל לעבוד.
בנוסף טענתי להרעת תנאים שכן במשך חודשיים עבדתי בשעות החדשות ושולמה לי המשכורת המלאה.
דבר נוסף הוא מצלמה שיושבת במשרד מעל לראשי כאשר יש לו שליטה מרחוק בתזוזה שלה והיא בעלת מיקרופון אשר מקליט את כל מה שנאמר במשרד דבר אשר גורם לאי נעימות והרגשת חדירה עמוקה לפרטיות במיוחד לאחר שהבוס אמר כי הוא שומע ומאזין לכל מה שאנו אומרים (הבוס לא יושב במשרד אלא מגיע פעם בחודש לערך)
בנוסף בעוד 3 שבועות יש לי מילואים עליהם הוא יודע כבר מלפני חודש וחצי ולמרות כל זאת הוא ככל הנראה רוצה או לפטר אותי או להביא לכך שאתפטר בעקבות ההורדה בשכר
בבקשה... מה עלי לעשות?????
תודה