פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - האם יש לי עילה לתביעה?
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
08/12/2013 00:24
היי,

במהלך חיפושי אחר מקום העבודה החדש, התחלתי תהליך בחברה גלובלית. מלכתחילה התרעתי שאני מעוניין בתאריך תחילת עבודה מיידי.

בסוף תהליך הקבלה, שכלל 5 ראיונות ונמשך על פני כחודש וחצי, נאמר לי שהתקבלתי וכעת עליי להמתין להצעה.
מנגד, עמדו לי על הפרק הצעות נוספות ולכן ביקשתי מהחברה הממיינת, שבה הייתי הכי מעוניין, להזדרז בהכנת ההצעה.

כך נמשכו להם 3 שבועות במהלכן זכיתי לשיחות גם מראש-הצוות בחברה, גם ממנהלו וגם ממנהלת כוח האדם של החברה שביקשו שאמתין להצעתם והבטיחו כי למרות העיכוב היא עוד תגיע (הרי מדובר בחברה גלובלית...). משתם פרק הזמן לתשובה להצעות האחרות, נאלצתי לדחותן ולהמתין להצעה של החברה.

בנוסף, במהלך שלושת השבועות הללו התקיים יום פתוח למשפחות עובדי החברה אליו הוזמנתי גם אני וכך הכירו לי את כל הצוות והמנהלים עימם אני עתיד לעבוד.

בתום שלושת השבועות נפלה הבשורה שהתקן הוקפא על ידי המנהלים מעבר לים והסיכוי היחידי לקבל הצעה יהיה לתחילת עבודה בעוד 3 חודשים אם בכלל.

אני אמנם הדיוט בכל הקשור לדין ומשפט, ואני אמנם יודע שאין שום מסמך או התחייבות מצד המעביד, אבל עוגמת הנפש הנוראה הזו שעלתה לי גם בנזק לקריירה וגם בנזק כלכלי (יכולתי לעבוד ולקבל כבר משכורת...) גרמה לי לתהות האם יש איזשהו חוק הבא לעזרתי.

אשמח לעזרתכם.

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ