פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - התייעצות עם עורך דין
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
01/12/2013 10:46
שלום! עבדתי בחברה בתחום האופטיקה במשך שנה וחודשיים. בהתחלה בתור מוכר ואח''כ קודמתי לפני חצי שנה למנהל סניף. כל שבוע היו לי 2 משמרות בקרים, עד לפני חודש שקיבלו מוכרת נוספת לעבודה ונתנו לה 3 בקרים קבועים דבר שגרם לי לעבוד בוקר אחד בלבד בשבוע.

אני לא הסכמתי לכך והמנהל אזור הבטיח לי שמדובר בתקופה של שבוע אח''כ שבועיים ואח''כ חודש ואחרי החודש הוא אמר לי שאם לא מתאים לי להמשיך כך עד סוף השנה שהוא יסגור סניף נוסף ואז ''יהיה לי יותר קל'' (כלומר עוד חודש) אקרא לשימוע. בנוסף במשך כל החודש המנהל אזור התנהג אלי בצורה לא יפה, צעק עליי, ביזה אותי לפני שאר העובדים ולא ענה לי לטלפונים, כמו כן בעל הרשת לא הסכים לדבר איתי על הנושא בטענה שאני ''מטריד אותו''. לפיכך החלטתי להפסיק את העבודה שם בשל הרעת תנאים - גם יחס משפיל וגם הבקרים ששונו ללא רצוני.

במשך חודש דיברתי עם מנהל האזור והוא לא הסכים לשנות כלום בנושא. רק לאחר שאמרתי שאני עוזר כדין מפוטר הוא אמר לי שאגיע השבוע לעבוד 2 בקרים ואז אקרא לשימוע.

מה החוק אומר במקרה כזה? הם לא מתייחסים כאילו התפטרתי ולא כאילו הפסקתי בשל הרעת תנאי עבודה כדין מפוטר. מה לעשות? תודה מראש!

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ