עבדתי בחברה בע"מ כשנתיים וחצי ב22.8.13 המעסיק פיטר אותי ברחוב לעיני עוברים ושבים לאחר שעות העבודה ללא כל שימוע .מכוון שעזרתי לחבר שעובד כעצמאי . ללא קבלת כל תמורה שהיא מצידו אלה כטובה.
ב25.8 הגעתי לקבל את מכתב התפטרות ולאחר מכן הלכתי לרופא לקבלת טיפול עקב בעיות בגב שקימות אצלי כבר זמן רב קיבלתי ימי חופשה לחודש ימים והתברר שיש לי בקע בגב שלחתי למעסיק את כל אישורי המחלה .לאחר סיום יחסי עובד מעביד דרשתי לקבל את הפיצויים שמגעים כחוק והתחלתי לחתום בלשכה לאחר כשבוע מצאתי עבודה אצל המתחרה ומאז אני שם היום קיבלתי מכתב הודעה והתראה מעורך דין אשר מתריעה בי לחדול מלמסור סודות לגבי פסי היצור ושיטות העבודה שלה אני כולה מסגר שבונה מרכבים . כמו כן עוד תשעה סעיפים המאשימים אותי בכל מיני שקרים של נזק ללקוחות שלו למלגזה שאין לי בכלל רשיון לנהוג עליה והוא היה דורש ממני לנוהג עליה ועל משאיות שאין לי עליהם היתר נהיגה וגם בהם היה דורש שהנהג כמו כן הוא הודיע שהוא תובע אותי ב100000 ש"ח בגין נזקים שקרו ושיקרו לו כתוצאה כביכול מהתנהגותי . כמה חודשים לפני הפיטורים קיבלתי העלה בשכר ורכב מה זה אומר עלי שאני פגעתי בעסק? מה לעשות להפסיק לעבוד אצל המתחרה ?אני בעל משפחה. סליחה על החפירה