פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
×
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה


פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - כיסוי ביטוחי לגננת בחופשה למשל
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *


* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
23/10/2013 15:28
פונה בשאלה שאולי תוכל לסייע לי למצוא לה תשובה מוסמכת. אני גננת, ומטרידה אותי בעיה שלאחרונה עלתה לכותרות.

[מורה שהיתה בהשתלמות- נפצעה ולמרות שההשתלמות היתה במסגרת לימודיה לגמול השתלמות של המורים, ביטוח לאומי לא הכיר בפציעה ובזכאותה לפיצויים על הפגיעה].

כגננת הנמצאת באופן רשמי בחופשה ביולי אוגוסט, אני נדרשת להכין את הגן בסוף אוגוסט לקליטת ילדים חדשים. מחד- אני בחופשה ואף אחד לא משלם לי על השעות הללו.

מאידך, אני חוששת שאם יקרה לי משהו חלילה, לא אהיה מכוסה ביטוחית. בפנייה שלי אל מנהל הפורום של הסתדרות המורים נעניתי בלאקוניות שניתן למצוא סימוכין להבטחת הביטוח וכיסויי בביטוח לאומי. אני לא יודעת היכן למצוא את זה.

האם תוכל לאושש טענותיו [או לסתור] וכן לכוון אותי לקישור רלוונטי? תודה מראש, דפנה




פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ