פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - הלנת שכר
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
23/10/2013 11:55
שלום , רציתי לברר בקשר למקרה שקרה לי , אני חיילת משוחררת ואני קצת לא יודעת את הזכויות והחובות שלי .
התחלתיל עבוד בחנות בגדים לא דיברו איתי על שכר ולא על כלום לא לקחו ממני פרטים ולא עשו לי כרטיס עבודה פשוט התחלתי לעבוד ככה , פשוט אמרו לי מינימום ואחוזי מכירה אחרי כמה ימים היתברר לי שאחוזי מכירה אני מקבלת רק אחרי מכירות בסכום של 40 אלף שקל בחודש . הבנתי שזה מטורף וזה לא בשבילי והחלטתי להפסיק לעבוד , ניפרדו יפה לשלום והכל היה בסדר , הגיע ה-10 לחודש ושלחתי הודעה לאחראית משמרת שלי אם אפשר לבוא לאסוף את הצ'ק שלי , היא אמרה לי להגיע לסניף ושהיא תדבר איתי , באתי והיא אמרה לי שהם לא משלמים בצ'ק והיא צריכה את הפרטים של החשבון בנק שלי , בנוסף היא אמרה לי שהיא צריכה צילום של תז ושפעם הבאה שאני באזור שאני אביא לה ולקחה ממני את הפרטים שלי , אמרתי לה שזה לא בסדר שהם לא ביקשו את הדברים האלה לפני ה-10 וביקשתי לדבר עם האחראית על הכספים שלהם , היא אמרה שהכל בסדר ושהיא תטפל בזה שב-10.12 המשכורת תכנס . היום ב-23.11 ועבר כבר 13 יום מאז ששמעתי ממנה , היא אמרה שהיא תשלם לי ב-10 של החודש הבא כבר . האם זה חוקי ?

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ