פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - שלחו אותי הביתה בשכר - מותר?
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
14/10/2013 13:53
אני עובד בתפקיד מקצועי בחברת הייטק גדולה מזה 8 וחצי שנים. לאורך השנים התקדמתי וצברתי ותק, זכויות ומעמד בכיר בין עובדי החברה. אחד המנהלים שאחרי על הצוות שלי התחלף לפני חודש וחצי בערך ומאז התחיל גהנום.המנהל החדש פשוט לא מסתדר איתי באופן אישי והיו לנו לא מעט התנגשויות אישיות. אתמול, בשעות הצהריים היה לי איתו ויכוח מקצועי לחלוטין, על התנהלות בתחום הביצוע שלי בעבודה. בשלב כלשהו, הוא ביקש ממני לעזוב את החדר שלו ואמר כי נמאס לו מההתנהלות שלי ומכך שאני לא יודע לקבל מרות ולעבוד בצוות (אני עובד 8 וחצי שנים בצוותים ותמיד רק מתקדם).

בשעות אחר הצהריים קיבלתי בדוא"ל הודעה ממחלקת כח אדם בחברה, עליה כותב גם המנהל ה"בעייתי" שלי ונציג מהמחלקה המשפטית.

בשורה התחתונה, התבקשתי שלא להגיע עוד לעבודה ולהשאר בבית עד הודעה חדשה בתשלום שכר מלא! מצד אחד, לקבל משכורת בלי לעבוד זה לא דבר נורא. מצד שני, אני איש מקצוע ואוהב ורוצה לעבוד בתחום שלי.

האם מותר לשלוח עובד הביתה, להפסיק את עבודתו לאלתר, ולשלם לו שכר? מה קובעים חוקי העבודה בנושא?

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ