פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - דרושה עצתו של עורך דין
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
06/10/2013 10:26
שלום, אני עובד במקום עבודתי יותר משנתיים ועקב עומס בחצי שנה האחרונה ואי יכולת להשתלט על כמות העבודה החלטתי להתחיל בתהליך חיפוש עבודה אחרת והודעתי על כך למעסיק שלי. (חברה של 9 אנשים שהמנכ"ל הינו הבעלים).

המעסיק שלי החליט לפטר אותי אך מכתב הפיטורים שעליו ביקש שאחתום לא כתוב כלל שאני מפוטר אלה על הפסקת העבודה בלבד. בנוסף במכתב כתוב שאני מוותר על זכויות למניות ולתביעות עתידיות ובין היתר על זכותי לקבל פיצויים עבור תקופת עבודתי בחברה.

לאחר שהערתי לו על "טעותו" וביקשתי מכתב פיטורים הוא אמר שלא נעים לו לכתוב שהוא מפטר אותי ועוד תירוצים כאלה ואחרים ובין היתר אמר שיש לי עד סוף אוקטובר לעבוד ולכן יש זמן עד לקבלת המכתב.

לדבריו זה אינו יאה שאני לא סומך עליו שיביא לי את המכתב. מה עלי לעשות, מצד אחד לא איכפת לי שיפטר אותי ולפחות יהיה לי דמי אבטלה וזמן לחפש עבודה אחרת כי כבר לא נעים לי להגיע למקום העבודה, מה גם שהמעסיק שלי דורש שאעבוד לפעמים גם 15 שעות ביממה (הוא משלם גלובלי בלבד).

בזמן האחרון ביקש שאעבוד יותר עקב כמות עבודה מרובה אך אמרתי שאיני מוכן כל יום לעבוד כך ולכן נוצר המצב הזה. אשמח ליעוצכם. גידי

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ