פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
×
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה


פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - פוטרתי בלי מכתב בלי רגש ובלי שימוע
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *


* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
29/09/2013 13:03
פוטרתי ממקום עבודתי לאחר 15 חודשי עבודה. לא נעשה לי שימוע כלל. ביום שבו הודיעו לי על פיטוריי הציעו לי להישאר חודש נוסף כמובן שסירבתי לאחר שהרגשתי והבנתי שאיני רצויה במקום עבודתי יותר ועזבתי בו ביום.

הייתי עובדת מסורה ואחראית וביצעתי את תפקידי היטב אך פוטרתי ללא סינטימנטים והתחשבות במצבי האישי אני אשה גרושה מפרנסת יחידה של 3 ילדיי המנהל שלי ידע זאת אך פעל בניגוד מוחלט לכל רגש אנושי וערכי.

לא זאת בלבד אלא שהודעת הפיטורים ניתנה לי בע"פ ע"י מנהלת המשרד (אין חובה לתת מכתב פיטורים לעובדת מפוטרת?) כאשר עפ"י חוק המנהל אמור לאמר לי זאת ואף לנמק את סיבת פיטורי. הוא לא נימק אלא פשוט ישב בכסאו ולא ידע מה לאמר לא הבנתי על מה אני מפוטרת.

בו ביום עזבתי את עבודתי בעל כורחי ויודעת שאני מתחילה מחדש מסע של חיפוש עבודה ארוך ומייגע.

מה עליי לעשות ומה הסיכוי שלי מולו? אשמח לעזרתכם תודה,מיכל




פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ