פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - המעסיק מתחמק מהזכויות שלי
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
29/09/2013 12:20
הייתי עובדת אצל קבלן בניין בבאר שבע , עבדתי אצלו כחצי שנה הוא פיטר אותי סופית בתאריך 25/07/19 נתן לי לעבוד עד סוף החודש אוגוסט כדיי לא להישאר בלי עבודה בקשתי ממנו הערכה של חודש עד שאני אמצע עבודה עד סוף ספטמבר הוא הסכים.

באמצע חודש ספטמבר חליתי וקיבלתי מהרופא חופש מחלה של שבוע אחריי שבוע שרציתי לחזור לעבודה ולסיים את החודש הוא לא רצה שאחזור כיבדתי את הבקשה ושלחתי למנהלת חשבונות שלו את הטופס מחלה היא חזרה אליי ואמרה שהוא לא מוכן לשלם לי את החופש מחלה רק את הימים שעבדתי אצלו.

מה אני יכולה לעשות לגבי הנושאים הבאים:

1) המעסיק לא מוכן לשלם לי את החופש מחלה !!

2) לא העביר לי מידיי חודש ב-10 לחודש את המשכורת תמיד היה מתעכב עד 23 לחודש או יותר

3) לא משלם לי את החגים שלו (הוא ערבי) מוציא אותי לחופש בחגים שלו על חשבוני ולא משלם לי . דיברתי איתו כמה וכמה פעמים הוא היה אומר החודש הזה לא יכול לשלם ונדחה לחודש הבא.

בתקופה שהייתי אצלו חיפשתי עבודה כדיי לעזוב אבל אם המצב של היום לא הצלחתי . אני לא יודעת מה הם הזכויות שלי אני מבקשת בכל לשון של בקשה תעזרו לי לקבל את מה שמגיע לי תודה מראש סילביה

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ