פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - חישוב זמני נסיעות ותחילת עבודה
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
11/09/2013 12:36
אני עובד מזה כשנתיים אצל קבלן שיפוצים וכל הזמן הזה התנאים משתנים בהתאם לרצונו של המעסיק לדוגמא: הוא לפעמים לוקח אותי למקום העבודה ולפעמים אני נדרש להגיע בתחבורה ציבורית ולעיתים אני מגיע ברכב שהוא נותן לי.

בכל המקרים הנ"ל הוא דורש ממני שאעבוד 9 שעות ביום שחישובן מתחיל מרגע ההגעה למקום העבודה ואז אני נדרש לחזור לביתי או עימו או בתחבורה ציבורית או ברכב שהוא נותן לי, ועל כך אני תמיד מתווכח עימו כי יש מקומות שממש קשה לי לחזור לביתי בזמן סביר בתחבורה ציבורית ולא תמיד יש בכלל תחבורה בקרבת המקומות שבהם אנו עובדים.

אני גם אומר לו שזמן התחלת העבודה שלי חייב לכלול גם בחלקו את זמן הנסיעות שלפעמים מתחלקות ל-4 קווי אוטובוס שונים וזמן הנסיעה יכול להיות יותר משעתיים, לסיום ברצוני לדעת מה קובע החוק לגבי מי מביא אותי לאתרים השונים ומי אמור להחזיר אותי וממתי אני מחשב את תחילת העבודה ואת סופו של יום העבודה?

אציין כי המדובר על אתרי בניה שיכולים להיות ברדיוס שונה, אפילו במרחק של 2-3 שעות נסיעה מהבית שלי - לפי הפרוייקטים של הקבלן. תודה!

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ