פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - אני בבעיה וצריכה יעוץ משפטי
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
10/09/2013 18:49
שלום, אני רוצה להתייעץ במקרה שקרה לי. עד לפני שבועיים עבדתי בסופר מרקט פרטי בגן יבנה בתור קופאית, התחלתי לעבוד שם בחודש מרץ 2011 פתאום החברה נעלמה, "פשטה רגל" ולא הודיעו לנו שום דבר.

ביום ראשון שבאנו לעבודה הסופר היה סגור, ב-29.8.2013 הגיעו בעלים חדשים בשם ופניתי אליהם בבקשה להמשיך לעבוד אצלהם והם הסכימו - במשך ארבעה ימים הגעתי כעובדת מהמניין ולפתע הבעלים פונים אלי ואומרים לי שבגלל שאני בהריון (חודש 5) (מה שהודעתי בשנייה הראשונה שהגעתי אליהם) אני לא יכולה לעבוד אצלהם.

היום פניתי לבעלים בשאלה מדוע הוא לא רוצה שאני אעבוד אצלו בגלל שאני בהריון?! הוא הגיב בצורה מאוד פוליטית וטען שהוא לא רוצה לקבל אותי לעבוד אצלו בגלל נושא גרירת ותק מהסופר הקודם יכול לעבור איתי לסופר החדש ואז אם אני אחליט אחרי חופשת הלידה להתפטר (הרי זה התפטרות כדין פיטורין) הוא זה שיפגע ויצטרך לשלם לי את כל הזכויות והפיצויים...

האם זה חוקי לא לקבל אותי כיוון ואני בהריון? והאם זה נכון שהותק עובר איתי למקום החדש? אודה לעזרה בנושא. גלי

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ