פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
×
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה


פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - מה החוק אומר בעניין?
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *


* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
10/09/2013 17:41
שלום רב! אני סטודנטית לתואר ראשון בעו"ס ואני מתחילה את השנה השניה לתואר כשאהיה בסוף חודש רביעי. אני אמורה לעשות פרקטיקה ברווחה ויידעתי את רכזת הפרקטיקום על הריוני.

הפרקטיקום כולל יומיים בשבוע, 10 שעות בכל יום. שאלתי ששמעתי שנשים בחודש החמישי לא אמורות לעבוד שעות נוספות והיא אמרה שאין דבר כזה. בדקתי ואכן יש חוק כזה. האם ישנה התייחסות כזו גם לפרקטיקום שאינו עבודה בשכר? האם מותר להם לחייב אותי לעבוד בלשכת הרווחה כל כך הרבה שעות?

לפי מה שהבנתי, אני נאלצת להיות נתונה לחסדיה של המדריכה שלי. רציתי לדעת האם ישנה התייחסות של החוק לעניין. כמובן שמדובר בציונים ואיני רוצה לפעול בדרך שעלולה לפגוע בציוניי או בתואר שלי. תודה, ענבל




פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ