פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - יעוץ דחוף של עורך דין
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
10/09/2013 15:58
לפני חודש ושבועיים לערך עבדתי בקיוסק השכר שלי הוא 25 שקל לשעה אני ובת זוגתי עבדנו שם כשכירות לכל דבר לאחר כמה ימים של עבודה אחת משותפות העסק חייגה לשותפה השניה וביקשה לפטר את בת זוגתי בטענה שגנבה כסף כי לא הקלידה בקופה ביום המשמרת כשספרנו קופה לא היה חסר אפילו לא שקל זהו סיפור אחד.

לאחר תקופה של חודש שוב השותפה השניה העלילה עלילה נחמדה שהולכת ככה במוצאי שבת הלכתי עם השותפה הראשונה לכמה סידורים של הקיוסק כשעליתי לרכב השותפה השניה חייגה לדיבורית בידיעה שהשותפה הראשונה לבד באוטו והחלה לדבר ולהאשים אותי שגנבתי 10 קופסאות סיגריות מה שלא אמיתי בכלל חשוב לציין שבעסק יש מצלמות במעגל סגור עם מקרופונים בכל העסק המצלמות פרוסות לאחר הסיום של השיחה אמרתי לשותפה הראשונה שזו המצאה וזה שקר ושאני לא גנבתי כלום וכל מה שהיה לה להגיד שאין לה כוח לדבר על זה וכך הסתיימה לה התקופת עבודה שלי שם.

ללא שיחת שימוע וללא הסבר למה פוטרתי דרשו ממני להעביר את המפתח לבחור אחר עכשיו השאלה הנשאלת היא אם יש עילה עילה לתביעה על הוצאת דיבה ועילה גם לפיטורין ללא שימוע אשמח לתגובות

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ