פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - אי תשלום משכורת אחרונה
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
09/09/2013 01:18
שלום רציתי לשאול מה עליי לעשות עבדתי בחברת תקשורת מזה 8 חודשים לאחר 8 חודשים רציתי לעזוב כי לא הסתדר הודעתי למנהלת האישית שלי מראש היא ביקשה שאשאר בעבודה שלושה שבועות ולא שבועיים הסכמתי משום שהיא ביטלה את הכנס שהייתי אמורה לשלם ( תחילה לפני שהתחלתי את עבודה התחייבת ל10 חודשים ולא אשלם כנס פר 200 שח לחודש שאותו אפר) לאחר הגעה להסדר כתבתי מכתב פיטורין שבמכתבי היה רשום את כל התנאים שהוסדרו עם המנהלת שלי להפתעתי בראשון לחודש קיבלתי כסף אך ורק על העמלה שמכרתי סך 67 שח את כל הכסף עבור שעות העבודה שלי בימים אלו לא קיבלתי בנוסף הייתי צריכה לקבל החזר על פקדון 300 שח שהפקדתי תמורת אוזניה שנמסרה גם היא לחברה בחזרה ובנוסף לא שילמו לי עבור ימיי החופש שלא פדיתי והייתי צריכה לקבל עליהם כסף.
אני כבר 9 ימים רודפת אחריי המנהלת שלי וכל פעם היא טוענת שמחכים לתשובה מן השכר , מה עליי לעשות ? להמשיך להמתין ?
בנוסף בחודש חמישי היה לי יום מילואים שגם עליו לא שילמו לי כי חיכו לתשובה ממחלקת השכר ועד עכשיו לא קיבלת את הכסף שמגיע לי.

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ