פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - שימוע והמתנה לפיטורים - דעתכם
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
08/09/2013 14:01
נערך לי שימוע ובתומו נאלצתי להמתין יומיים לקבלת התשובה על הישארותי במקום העבודה או אל סיום העסקתי. חשוב לציין שבאותו יום של השימוע לאחר מכן בדלתיים סגורות הציע לי המנהל מוקד שבו עבדתי מוקד אחד בחברת "תקשוב" (חברת טלמרקטינג) לבחור בין 2 תפקידים.

מה שאומר שהייתה לה כוונה לטאטא מתחת לשטיח ניהול כושל ולסתום לי את הפה ועל כך להעביר אותי מתפקידי. באותו יום של השימוע הייתי אצל רופא אא"ג הרופא קבע שישנה פגיעה במיתריי הקול, שטפיי דם ופוליפ.

עדיין לא ניתנה לי תשובה. ולכן הצגתי בפניי מעסיקיי את ימיי המחלה שאמורים להות משולמים לי. ניתנה לי תשובה לאחר מספר ימים שמכתב פיטורים ממתין לי, ועל תום העסקה בחברה. * בעודי בימיי מחלה הודעת הפיטורים נעשתה על הקו בטלפון * סרבתי לקחת את המכתב לעת עתה והרופא קבע, שמצב המיתרים עדיין רע ולכן נתן לי עוד 12 ימיי מחלה.

סה"כ 12 + 6 + 3 ימיי מחלה ניתנו לי בפרק זמן מאוד קצר. לפני כן במסגרת עבודתי שנה וחודשיים. לא לקחתי מעולם ימי מחלה. נראה שהפגיעה היא תוצאה של עבודה מתמשכת על קו הטלפון 7-9 שע' ... ויש עילה לפיטוריי, הרי הם מפחדים מתביעות.

הם ידעו שישנה בעיה עם מיתריי הקול שלי. ועכשיו דורשים ממני לקחת את המכתב פיטורים בעודי עדיין בימיי המחלה, האם אני זכאית לקבל את כל ימי המחלה הללו? האם בכלל מותר למעסיק לפטר אותי בעודי בימיי מחלה?

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ