פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - לגבי חופשת מחלה בעת ההריון
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
03/09/2013 16:45
שלום רב עורך דין נכבד,

לפני כחודשיים, הודעתי למעסיק שלי שאני מעוניינת לעזוב את מקום העבודה בגלל שנקלטתי להריון וחוויתי קשיים פיזיים ושאני חושבת שיש סיכוי שאכנס לשמירת הריון ואני לא רוצה שמקום העבודה יפגע.

כמו-כן, אמרתי לו שאני מעוניינת לחזור לעבוד בעסק שלי ושל בעלי שזו חברה בע"מ ואני הבעלים. לפי חוק הודעה מוקדמת הייתי אמורה לתת לו 8 ימים, אבל בגלל שהתפקיד שלי הוא חשוב בחברה ודורש העברת חפיפה, הסכמתי לתת לו 2 חודשי הודעה מוקדמת עד לסיום עבודה שאמורה להסתיים ב- 15.09.13.

בינתיים המשכתי להגיע לעבודה כרגיל עד לפני 3 שבועות שהתחילו לי צירים מוקדמים והרופא הורה לי להיות במנוחה בלי מאמצים ולקבל טיפול תרופתי.

המעסיק שלי התקשר אליי לפני כשלושה ימים ושאל מה אני מתכוונת לעשות. אמרתי לו שיש לי חופשת מחלה כרגע ושאדע יותר טוב רק בעוד כמה ימים מה קורה איתי ושבינתיים הם יכולים לקחת את הרכב שבשימושי.

היום דיברתי עם המעסיק הודעתי לו שהאריכו לי את תקופת חופשת המחלה ושאף המצב הסתבך ויכול להיות שיאשפזו אותי ושוב הוא לוחץ עליי לעזוב ואף אומר לי שהוא אינו יכול לפטר אותי בגלל שאני בהריון ושהוא צריך להתייעץ עם עורך הדין שלו מה לעשות איתי.

מה אני אמורה לעשות?

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ