פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - האפשרות לתבוע או להמתין לתשלום?
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
28/08/2013 12:05
שלום רב, בחודש מאי, 25 לחודש, התחלתי לעבוד בעבודה במקום מסויים, והעבודה נמשכה עד ה 10 ביוני שמתוכם עבדתי 11 ימים. הסיבה לעזיבה המוקדמת הייתה שיחסיי האנוש של המנהל איתנו העובדים היו מתחת לכל ביקורת.

את המשכורת של חודש מאי קיבלתי בזמן, אך את המשכורת של יוני הוא מעכב בכוונה. לטענתו התלוש עדיין לא היה מוכן ואחר כך היו בו טעויות, אבל גיליתי שזה שקר כי ששאלתי את רואת החשבון שלו איפה התלושים היא אמרה שהם אצלו כבר ממזמן.

יותר מכך. כמו כן ראוי לציין שמקרה זה אינו נדיר ונוגע רק אלי אלא שכיח מאד בקרב העובדים הוותיקים בעיקר. רק לא מזמן התפטר אצלו עובד בעל ותק של שנים בגלל אותה סיבה. כמדומני הוא גם פנה לתביעה נגד המעסיק. אנשים שם פשוט מפחדים לאבד את מקום עבודתם אז כולם שותקים. לתומי חשבתי שמתי שאני אתפטר הבעיות האלה יירדו ממני אבל אני רואה שהוא "כובל" אותי בכח למקום העבודה הזה.

מה ניתן לעשות? האם אפשר לתבוע אותו גם אם הוא ישלם לי היום או מחר, או במהלך החודש או שזה כבר לא יהיה רלוונטי? אני חוזר ומדגיש שהמקרה שלי לא יחיד במקום העבודה הזה, ואי מתן משכורות בזמן או בכלל זה דבר שבשגרה. אשמח לקבל יעוץ שלכם בנושא.

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ