אני עובד בשכר גלובלי המשובץ 6 משמרות בשבוע. על המשמרות ערב / בוקר אני מקבל שכר זהה משום שאני בשכר כולל בניגוד לשאר העובדים כאשר שבוע מראש אני שולח את בקשתי לסידור העבודה בימים שאני מבקש לעבוד יום אני מקבל לרוב משמרת ערב דבר אשר מחייב אותי בתשלום לשמרטפית משום שאשתי עובדת.
כאשר אני מלין על כך מבקשים ממני לקחת יום חופש בתמורה לכך שאת מכסת ימי החופשה השנתית שלי אני מאבד תמורת הזכות להיות עם בתי. אני עובד ברשות השידור כעורך ונמצא בזוגיות שניה לאחר גרושים ומשמרות הערב שאני מבצע לרוב 2-3 פעמים בשבוע (והשבוע 4 כשאחת ניתנה לי ללא התראה) פוגעים בנוסף בחיי המשפחה והזוגיות שלי.
בנוסף לכך בשיחותי אם מנהל כ"א הובהר לי שהיות ואני עובד בשכר גלובלי שאינו מקבל תוספות שכר על שעות נוספות - דבר שקורה בתדירות לא מעטה, אני אמור לעבוד ע"פי בקשת המנהלת שלי כפי שהיא מוצאת לנכון, ואיום מרומז שבוון אלי היה שניתן לחייב אותי לעבוד שבת היות ורשום בחוזה 6 משמרות והיות ולא רשום באיזה ימים ניתן לחייב אותי להופיע ביום שבת! לסיום דברי אציין ששכרי הכולל לא עלה מזה 9 שנים וכל נסיון לדיון בנושא נתקל בהתחמקות. מחכה בציפיה לתשובתכם המהירה. עופר