פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - הרעת תנאים
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
20/08/2013 19:20
אני עובדת בעמותה שמגלגלת הרבה מאד כסף כבר 7 שנים. אני אחראית על כל תחום האקדמיה במקום שזה התחום הרווחי ביותר עם הזמן כשהבינו בהנהלה שניתן לסמוך עלי הועברו אליי עוד ועוד תפקידים. בהתחלה עשיתי הכל כי חששתי מפיטורין עם הזמן זה הפך לבלתי נסבל הניצול . בנוסף פרוייקט גדול שעשינו ניתן לחברה אחרת דבר שהביא לירידת הכנסה בעמותה. לפני כחודשיים נאספנו והודיעו על מצב קשה וחוסר בכספים ונעשו שיחות אישיות בהן נאמר שלעת עתה לא יגעו בשכר ואכן באותו חודש לא הייתה הורדה אולם בתלוש חודש אחרי הורידו לי כ10% בשכר שזה הסכום שקיבלתי כהעלאה לתוספת רצינית לעבודה שניתנה לי במקום פקידה שפוטרה. באותו חודש הייתי ב5 ימי חופש שהורדו לי ושולמו לי יחד עם זאת בתלוש התוספות לשכר אצלי רשומות כתוספת ניהול וכל מיני הגדרות בכדי לא לשלם תנאים סוציאליים ומהן נעשתה ההורדה בתואנה שלא הייתי 5 ימים והם לא צריכים לשלם. חשוב לציין שמעולם לא הורידו מהתוספות הללו בזמן חופש. הן היו קבועות במשך שנים. בנוסף לא שולמו דמי הבראה בתואנה שכשיתאפשר ישלמו. אני לא מוכנה לקבל את ההרעות החדשות ומבקשת לעזוב ולקבל את התנאים המגיעים לי כולל כל הפיצויים. אני מבקשת לדעת מה אומר החוק?

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ