פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - הזכויות שלי כעובדת בחברה
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
18/08/2013 12:42
שאלה: אני עובדת במכירות כאשר המשכורת בנויה מבסיס + עמלות +בונוס מזה שנה שחלה התדרדרות במקום בו אני עובדת ובכל פעם נוחתת עלינו מכה חדשה - או שאין חומר לעבוד עליו וממחזרים לך אותו והיום המצב הגיע לזה שפיטרו 10 עובדים ואלו שנשארנו הודיעו לנו שיעלו לנו את היעדים עם אותו בונוס - אך שוב - הם לא נותנים לנו חומרים לעבוד עליהם כדי שנשתכר האם יש לי זכויות כעובדת?

אני עובדת שכירה בחברה הזאת כשנתיים. אני סטודנטית לניהול ותקשורת - לקראת סיום התואר היום אני נמצאת במצב של מצוקה שכן אין לי יכולת להשתכר על אף שהשאירו אותי אך הרעו לי את תנאי העבודה שגם אם אשאר לא אוכל להשתכר מה עושים? מה הזכויות שלי?

אשמח לתשובה. האם ניתן לתבוע חברה בתביעה ייצוגית? שכן החברה מרמה לקוחות ומכריחה אותנו להונות את הלקוחות - כדוגמה: במידה ויש לך מנוי 3 שנים...הנציגים יוצרים אתך קשר לאחר שנה וחצי ומחדשים לך את המנוי...שיטת המצליח.

בנוסף לאלו שלא מחדשים הם עצרו להם את המנוי ולא שלחו להם את יתרת הגיליונות. מדובר בחברה שהתדרדרה למרמה בשל ניהול כושל עם חברת מדיה שתמיד דואגת לתדמית שלה להיראות מוצלחת. אפשר להגיע עד לעיתונות / טלוויזיה עם הסיפור הזה מחכה לתשובה תודה מראש חלי

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ