פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - חוב של בעל מסעדה ותביעה שהגשתי
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
15/08/2013 14:22
לפני שנה עבדתי במסעדה בר קאמורה בע"מ. התפטרתי ללא הודעה מראש מכיוון שבעל המקום לא שילם לי בזמן ושיקר על השכר שלי לביטוח לאומי. לפני שהתפטרתי צילמתי את הטופס 101 שלי ואת כל השעות שלי מהמערכת של החברה. הגשתי צו תביעה ולא קיבלתי תאריך דיון ובית הדין סגר לי את התיק בלי להודיע לי בשום פנים ואופן. הגשתי שוב כעבור חצי שנה וקיבלתי תאריך דיון ל-29 לספטמבר אבל עדין לא הצלחנו למצוא את הבנאדם. מאז שהתפטרתי הוא פשט רגל וחייב כסף לכל העובדים שלו. יש לי את המספרים שלו ושל ההורים שלו שהיו שותפים לעסק אבל אני מפחד להתקשר אליהם לקבל את הכתובת שלהם כי הוא איים עליי.

החברה הזאת לא שילמה לי על חודשיים של עבודה והאמת היא שאני עדין לא מצליח להתאושש כספית מהמצב הזה. אני רציתי ייעוץ על האופציות שלי כדי לאתר את הבנאדם הזה ולדעת מה מגיע לי מבחינת החוק לאור שהוא פשט רגל. מצאתי תיק באינטרנט על תביעה של מדינת ישראל נגדו. הוא חייב לי חמשת אלפים שקל שהוא סירב לשלם לי למרות שביקשתי פעמים רבות במהלך השנה האחרונה. מאז ניתקו לי את הטלפון ואת החשמל, פינו אותי מהדירה והבנק שלי רוצה לתבוע אותי. אני עולה חדש ואני פה לבד ללא סיוע מאחרים. יש לי חודש וחצי למצוא אותו.

אני העובד היחיד שתבע אותו על הלנת שכר. יש עוד שלושה כפי שאני יודע שלא רוצים להיכנס אתו לתהליכי משפט. אני חייב את הכסף הזה ואני מוכן ללכת עד הסוף כדי לקבל את מה שהוא חייב לי ופיצוי על הסבל שהסיפור הזה גרם לי אבל אני צריך עזרה. אני לא מכאן ואני לא מכיר את ההתנהלות של בית הדין לעבודה כאן ואינני יודע לאן לפנות וכיצד להתקדם כדי להגיע פתרון. אני אשמח מאד לעזרתכם. תודה רבה ויום נעים

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ