פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - פגיעה קבועה בזכויות עובדים
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
13/08/2013 09:32
שלום רב! אני עובדת כפקידת קבלה בחברת רעם ביטחון. קודם כל כאשר הגעתי לראיון עבודה הובטח לי כי לאחר כמה חודשים, שלצורך היכרות העבודה, אני יוכל להתקדם לתפקיד אחמ"שית.

לאחר זמן גיליתי שחברה לא מעוניינת להעסיק בנות לתפקיד זה ואין כזה דבר, אלא רק אחמ"ש. בתחילת עבודתי עברתי 3 ימים של "חפיפה" משמרות שלמות לצורך היכרות. תשלום עבור 2 ימים קיבלתי באיחור של 4 חודשים ועבור יום השלישי לא קיבלתי עד היום.

בהמשך עברתי עוד 2 חפיפות בבנין אחר - גם עליהם לא קיבלתי שכר.דבר נוסף - העבודה במשמרת היא מ-8 ועד 12 שעות. בזמן הזה לא קבלנו הפסקות, רק כמה פעמים החלפה לשירותים (על ידי האחמ"שים).

בחורף חלק קטן מהעובדים קיבל מדים מיועדים לחורף, כל השאר עבד בקור עם ביגוד קיץ. החברה לא משלמת פנסיה, דמי חופשה, נסיעות - היא מפרישה 1.15 לשעת עבודה - שכסף הזה בוודאי לא מספיק לקניית "חופשי-חודשי". לא מביאים מספיק משמרות (פחות משלוש בשבוע) או להפך - מכריחים לעבוד לפעמים עד 16 שעות ביום. לאחר שהודעתי על התפטרות, בשבועיים של "הודעה מוקדמת" נתנו לי משמרת אחת בשבוע בלבד.

שבוע שלאחר מכן לא רשמו אותי בכלל בסידור עבודה. בנוסף החברה נוהגת לפטר עובדים זמניים שמגיעים לוותק של 10 חודשים - בכדי שלא יהפכו לעובדים הקבועים. (יש לי ותק של 7חודשים בחברה, עובדת משמרות 5-4 פעמים בשבוע) לאחר תאור ארוך, יש לי שאלה מסכמת - האם זה מספיק בכדי לתבוע את החברה, וכמובן לזכות בתביעה? (אנחנו 5 עובדים, כל אחד נתקל בדברים שספרתי למעלה ואחת פוטרה כאשר הגיעה לוותק של 10 חודשים) בכבוד רב ותודה מראש!

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ