שלום רב שמי עידן בן 28 בשלוש וחצי השנים האחרונות עבדתי בתור ברמן, משכורתי הייתה מורכבת אך ורק מטיפים שלקוחות היו משאירים.
מכיוון שלא קבלתי שכר כלשהו מצד המעסיק הייתי מפריש בכל משמרת שעבדתי 25 שקל כפול מספר השעות שאותם הייתי רואה בסוף החודש בצורה של תלוש משכורת.
לאחר שלוש וחצי שנים של עבודה נסגר מקום העבודה לרגל שיפוצים ושינוי היעוד מבר לילה לגן ארועים. הבעלים שברשותם עוד מקומות בילויי בעיר נתנו את האופציה כי צוות הברמנים ישתלב באחד מהמקומות האחרים שלהם שהם בעלי אותו אופי כמו המקום שנסגר לשיפוצים (יש לציין כי המקום שנסגר לשיפוצים הוא בעל שם ומספר עוסק מורשה שונים מיתר המקומות שבבעלות הבוסים).
ברצוני לדעת כיצד אני צריך לחשב את גובה הפיצויים, נתקלתי במספר דרכים לחישוב שכל אחת מהם נתנה לי סכום אחר. אוסיף עוד כי בתלושי המשכורת של השנה האחרונה ישנם פערים של בין 150-1000 שקל בחודש בין תלוש לתלוש.
עוד אוסיף כי נכון לעכשיו בתקופה של הארבעה חודשים האחרונים בהם השתלבתי באחד מהמקומות של הבעלים משכורתי הכוללת - תלוש משכורת + טיפים - ירדה בכ 40-50 אחוז כל חודש. אודה מאוד על תגובתכם המהירה בתודה מראש,עידן.