פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - הכושי עשה את שלו...
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
04/08/2013 19:08
שלום רב. הייתי רוצה באמת עזרה לגבי השאלתי הבאה וכיוון דרך. אני עובד בפעל לזכוכית בצפון. כמעט 3 שנים בערך. לפני חודש בערך קיבלתי כאבים ביד ימין כתוצאה מהרמת משקל רב תוך כדי עבודה .

ידי ממש ננעלה מרוב כאב .הלכתי לרופא וקיבלתי טיפול של אנטיביוטיקה וחופש מחלה עד להתעיצות לרופה ממוחה שלפני שבועיים אמרה שיש לי דלקת ביד.

אבל גם נודע לי שהמעביד שלי לא הוציא לי תלושי שכר 3 חודשים ואין ובגלל זה כנראה הוא מושך אותי עם התופס תאונת עובדה . עכשיו איני יודע איך להתנהל מולו כי האבטחות שלו על סידור התלושים ותופס תאונת עבודה יהיה מחר וככה זה נמשך חודש ימים.

בנתיים אני בחופש מחלה כבר חודש ימים ללא תופס תאונת עבודה והרופא משפחה אמר לי שזה לא טוב שאין לי את תופס תאונת העבודה מהתחלה איני יודע מה להגיד לו . ונמאס לי להתחנן למעביד שלי שיסדר לי את כל הדברים ואני לא רוצה לתובע אותו כי אנחנו חברים .

כנראה שאני לא כל כך חשוב שאני פצוע אז אין מה למהר בשבילי כי הכושי עשה את שלו ככה אני מרגיש . אבקש עזרה וכיוון בדבר תודה .

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ