פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
×
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה


פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - הזכויות שלי למרות שעבר זמן...
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *


* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
22/07/2013 13:38
לפני כ-6 שנים עבדתי בחברה גדולה ותפקידי בחברה זו היה מזכירת מנהל תיפעול, הוטרדתי ממנהל זה הרבה פעמים בעיקר מילולית, זה הפריע לי כ"כ שתמיד הייתי אומרת לו שיפסיק ודי אני לא מעוניינת לשמוע, כיוון שהתחזקתי בדת ולא נענתי לו הוא החליט שאני לא טובה מספיק ופיטר אותי.

פניתי לאחר התייעצות עם עוד עובדת שגם הוטרדה ואף נאנסה על ידו החלטתי לפנות למנכ"ל החברה ולספר לו מה הולך במפעל על ההטרדות וכמה שזה מטריד ומפריע לי במיוחד לאור העובדה שעמדתי להתחתן, (אביו של מנכל החברה התחנן שלא אתלונן על המנהל התיפעולי במשטרה) אני בכל מקרה פוטרתי ולא חזרתי לעבוד במקום העבודה שהייתי, אבל כיון שהעובדת שנאנסה דיווחה על כך למנכל הוא היה חייב לפעול, ושמעתי שלאחר חודש וחצי גם הוא פוטר.

אני רוצה לדעת מדוע לא קיבלו אותי בחזרה לעבודה? כיוון שפוטרתי שלא בצדק האם כיום יש לי הזכות לתבוע פיצוי כלשהו על עוגמת הנפש או שמא הזמן עבר?? מהם זכויותיי בנושא. אשמח לקבל תשובה תודה.




פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ