עבדתי במקום עבודה תקופה של 15 יום .
בחודש אוקטובר 2014 עבדתי 10 ימים ושולם לי רק על 5 ימים לטענת
המעסיק נרשם ע"י מזכירתו שהיא גם אישתו שעבדתי רק 5 ימים בחודש אוקטובר 2014 וטען כי יבדוק זאת. בחודש נובמבר עבדתי תקופה של עוד 6 ימים ולאחר 6 ימים המעסיק שלח לי הודעת
פיטורין לאחר שהודעתי לו כי אני חולההוא פיטר אותי על המקום ואמר שאין לי מה להגיע יותר נגמרה לו הסבלנות וזאת ללא
הודעה מוקדמת. ב-16/12 כחודש לאחר הפיטורין שלח לי הודעה המעסיק כי הצ'ק מוכן לא הייתה לי אפשרות בו במקום להגיע ולקחת את הצ'ק ובאחד הימים הגעתי למקום לקחת את הצ'ק ואמר לי שרק בבוקר כשאשתו נמצאת שם אני יכולה לקחת כי זה אצלה מאחר ולא יכולתי סוכם כי יעביר לי את המשכורת ישירות לחשבון ואף נתתי לו פרטי חשבון בנק... לאחר מעקב גיליתי כי למרות הבטחתו לא הוכנס דבר. והיום ה-14/01/15 קיבלתי שיחה מאישתו שטענה כי כלל לא מגיע לי כסף ושאלה איך הגעתי לזה וטענה שבכלל לא עבדתי בחודש נובמבר 2014 ואף התווכחה איתי. עוד אענה כי מגיע לי רק על 10 ימים שעבדתי בחודש אוקטובר 2014 הסברתי לה שקיבלתי
משכורת רק על חמישה ימים באוקטובר המשיכה לטעון שלא עבדתי בנובמבר .
עד היום חודשיים לאחר שפיטר אותי טרם הוכנס לי המשכורת... מה עושים בחיים לא הייתי במצב כזה זה יצר לי בעיות עם הבנק נותר לי עקב כך מינוס של 4000 ש"ח .
יש לי הרגשה שמתנקמים בי מאחר ואח של חבר שלי עשה טיפול לקטנוע שלו במקום עבודתי בזמן שעבדתי שם והם פישחו ועשו טעות בהרכבת החלקים שגרמה לו נזק ואח של חבר שלי התעקש ללכת אליו כדי שיחזיר לו את הכסף בגלל הנזק שנגרם ועד הרגע הזה המעסיק התכוון לשלם לי את המשכורת המגיעה לי. מותר לו לעשות דבר כזה?