עבדתי במגה קמעונאות כמנהל מחסן בסניף אבן יהודה.עקב חריצותי הרבה ארגון וסדר ונכונות לעבוד קשה ביקשה ממני מנהלת הסניף לבוא לעבוד עמה בסניף אבן יהודה,שהוא סניף דגל. הצלחנו מעל ומעבר . אולם הסניף ממקום במיקום בעייתי וכל יום ריב וצעקות עם שכנים, פקחי, המועצה, משטרת ישראל, הנהגים ואף מנהלת הסניף.
הלחץ לקבל את הנהג לשחררו במהירות לשנע את הסחורה לחנות ולאחסן את השאר גרמו לי ללחצים רבים ואף לאירוע לבבי ראשון ללא אוטם אבל עם סטנד.ולאחר מכן לאירוע נוסף. 6 שנים עבדתי בסניף והגיע רגע שהתגלו חילוקי דעות ביני למנהלת,על רקע הסגן שלה,שלא היה אכפת לו מכלום,לא עבד לא עזר ואף לקח מוצרים ולא שילם עבורם. ספרתי זאת למנהלת וכנראה שהיא עשתה הכל להיפטר ממני.ב-15/12/2012 נדרשתי להיכנס לחדר המנהלת ושם היה קב"ט הרשת ומר רוסקי, אדם שאחראי על פחת בסניפים.הקב"ט אמר שצולמתי כאשר אני לא בודק טוב את הסחורה ונותן חותמת אדומה לנהג,(קנס על חוסר). הוא אמר שזה לא לפי הנהלים. הסברתי לו ואף מר' רוסקי בביקוריו ראה את הלחץ עם הנהגים ואף את הריבים ואמרתי שכאשר נהג היה היה חוסם את הכניסה לקניון ולא מוכן לפנותה ,שלא אקבל ממנו את הסחורה. מנהלת הסניפ כעסה ששחררתי את הנהג!. הנהגים למדו פטנט עמדו שם הורידו את הסחורה הכניסו למחסן ואמרו תעשה מה שאתה רוצה והלכו!!!. כל זאת היה ידוע לרשת שניהלה שיחות עם המועצה המשטרה והשכנים.הקב"ט חודש קודם אמר לי "אני יודע שאתה מחסנאי טוב"!. בישיבה זו הטיח בי הקב"ט שבגללי יש פחת בסניף!. מר' רוסקי שאל אותו אתה בטוח!. עוד הטיח בי הקב"ט,"איזה קומבינות יש לך עם נהגים"?!.
ברגע זה קמתי אמרתי תעשו מה שאתם רוצים חתמתי להם על דף ויצאתי. פגשתי את המנהלת ועוד עובדת ששאלו אותי,"למה אני אדום כל כך"? שאלתי את המנהלת באמת יש לנו פחת גדול?, היא אמרה""מה אתה מדבר אנחנו כמו בכל שנה הכי נמוכים ברשת". סברתי שירדו מעניין זה יעשו לי נו נו נו,ונמשיך בעבודתי הקשה,לא הם החליטו לזמן אותי לשימוע לפני
פיטורין?!. המנהלת אמרה שזה סתם עניין פורמלי המכתב אבל אני לא חשבתי כך ואחל אצלי לחץ נפשי קשה לחץ בחזה לחצ דם גבוהה מאד.
פניתי לרופאה שלי משם עשיתי בדיקות . מקרה זה הוכר ע"י הב"ל כתאונת עבודה. מרגע מכתב לא יכלתי לתפקד, הסוכר עלה לגבהים שלא הכרתי הלב פעם ורקד לי בגוף, הכתפיים צנחו ולא יכלתי להרים ארגז, הרגלים לא סחבו אותי, לא יכלתי לנשום וכל הגוף כאב מאד.לא פוטרתי, הורדתי למנהל מחסן משני, (עם אותם התנאים) והעברה לסניף אחר.
אני שלחתי מכתב לישיבה זו בלבד. כיום אני בעל 100 אחוזי
נכות כללית ממתין לבדיקת הזכאות על
תאונת עבודה. ממתין לשתי התביעות של תאונות עבודה שהגשתי ,על כתף קפואה ועל ארוע לבבי. עשיתי נסיון לאחר עשרה חודשים לשוב לעבודתי,התחלתי כקופאי ולאחר חודש כמחסנאי אולם ללא הצלחה. אני הגעתי עמם להסכמה על פיטורין מפני שנותרתי ללא הכנסה וללא יכולת לעבוד. הם סרבו לתת לי עבודה מתאימה.
שלחו אותי למרחק של 52 ק"מ
מהבית כוון אחד עשו הכל שאתפטר!. אני חייב לתבוע אותם: על הוצאת
לשון הרע. הרעה מוחשית בתנאי עבודתי.
אפליה. אי תשלום
נסיעות מלא ,ואי מתן מענק לימודים לילדיי. מבקש הצעות והצעה בדבר תביעה נגד המעביד על אבדן הכנסות עד
הפנסיה.