ייעוץ אישי בחינם או בתשלום - רק תבחר/י!

לקבלת מידע כללי ללא תשלום - בחינם

ניתן לעשות שימוש באחת משתי האפשרויות הבאות: הפורום של פורטל זכויות העובדים או עמוד הפייסבוק של פורטל זכויות העובדים

יעוץ אישי 24 שעות ביממה

אנחנו מפעילים צ'אט בוט חינמי, שיכול לעזור לכל עובדת ועובד לקבל מענה אישי, ללא המתנה - בכל שעה ובכל יום, כל השנה.

לחצ/י לשיחה עם עו"ד

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
19/11/2017 20:57
ישראל 19/11/2017 20:57
בעניין קרן פנסיה, בעבר משכתי את החלק של הפיצויים מהחברה שמנהלת לי את החשבון ולפני שעשיתי כן, בדקתי את מצב החשבון והבחנתי שחסר סכום די גדול ממה שהיה בפעם הקודמת לה שבדקתי ויש לציין שאני כל הזמן עם היד על הדופק בנושא.

לאחר "מרדפים" לקבלת הסבר, בירורים ודין ודברים ועשרות טלפונים, אחרי שנאמר לי שאני "טועה" למרות שהיו לי אסמכתאות שהצגתי בפניהם נאמר לי שהערך של הכסף פשוט ירד ואין מה לעשות עם זה. וכך גם כשכבר משכתי את הפיצויים היה חסר עוד סכום, אשר אמנם לא היה גדול במיוחד ושוב קיבלתי את אותה התשובה.

העניין הוא שאני לקראת משיכה נוספת מאותה החברה, יודע כמה כסף יש לי,אבל חושש מהבאות, כי לי אין שמץ בענייני ביטוח ולא יודע מה חוקי לעשות ומה לא; מלא ניירת והרבה כאב ראש אך כאב שאני מוכן לחטוף, בסופו של יום מדובר בכסף שלי.

מותר להם לקחת סכומים כאלה של כסף (בערך 20 אחוז למיטב זכרוני) בלי הסבר שמניח את הדעת? אני לא בחרתי להשתמש בשירות של חברה כזאת או אחרת ועצם הכפייה הזאת מפריעה לי לחסוך כמו שאני רוצה ולהפריש את הכסף איפה שאני שם את מבטחי בו.

האם אני יכול פשוט להגיד למעסיק שאין לי עניין בחברה איקס ושבמקום, יפריש לי את הפנסיה למקום אחר נייטרלי ופרטי משלי?

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: גם לי יש שאלה בנושא הפנסיה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה