ייעוץ אישי בחינם או בתשלום - רק תבחר/י!

לקבלת מידע כללי ללא תשלום - בחינם

ניתן לעשות שימוש באחת משתי האפשרויות הבאות: הפורום של פורטל זכויות העובדים או עמוד הפייסבוק של פורטל זכויות העובדים
 

יעוץ אישי 24 שעות ביממה

אנחנו מפעילים צ'אט בוט חינמי, שיכול לעזור לכל עובדת ועובד לקבל מענה אישי, ללא המתנה - בכל שעה ובכל יום, כל השנה.

לחצ/י לשיחה עם עו"ד

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
12/07/2017 15:19
מיכל 12/07/2017 15:19
בן זוגי עבד לפני שנה במקום שהחתים אותו על פוליסת ביטוח חיים *על חשבונו*, עם נציג מהסוכנות שהגיע למקום והחתים אותו על חוזה (אין בידינו את החוזה הזה).

הוא עבד במקום לתקופה קצרה ועזב, והתברר שהתשלומים המשיכו לרדת (106 ₪ על בסיס חודשי).

בדצמבר האחרון הוא שם לב וביקש לבטל את הפוליסה, אלא שאמרו לו לשלוח להם פקס עם בקשה לביטול. באותה שיחה הוא הסביר לנציגה שאין לו פקס ושאל אם אפשר לשלוח מייל עם בקשה לביטול, והם הסכימו.

יש תיעוד מייל מאפריל האחרון שבו הוא מבקש במפורש להפסיק את הפוליסה (וגם טוען שכבר ביקש זאת בדצמבר), אבל מסתבר שמאז הוא עדיין משלם. היום התקשר לברר למה עדיין יורדים לו החיובים, והוסבר לו שלא שלח בקשה לביטול בצירוף חתימה. היום הוא כמובן שלח ובתקווה שהתשלומים יפסיקו לרדת מעכשיו.

השאלה היא האם יש מה לעשות לגבי התשלומים שכבר ירדו, או לפחות אלה שירדו מחודש דצמבר? האם הוא יכול לדרוש לראות את חוזה הפוליסה שחתם עליו? או בכלל לנסות לפתור את הבעיה בכל דרך אחרת?

תודה רבה מראש.

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

 

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין


לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

 

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: ביטוח חיים מהעבודה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה