ייעוץ אישי בחינם או בתשלום - רק תבחר/י!

לקבלת מידע כללי ללא תשלום - בחינם

ניתן לעשות שימוש באחת משתי האפשרויות הבאות: הפורום של פורטל זכויות העובדים או עמוד הפייסבוק של פורטל זכויות העובדים

יעוץ אישי 24 שעות ביממה

אנחנו מפעילים צ'אט בוט חינמי, שיכול לעזור לכל עובדת ועובד לקבל מענה אישי, ללא המתנה - בכל שעה ובכל יום, כל השנה.

לחצ/י לשיחה עם עו"ד

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
13/05/2016 17:38
אא 13/05/2016 17:38
שלום
אני עובדת במקום עבודה כמעט 15 שנה התחתי מנציגת שרות ומשם קודמתי לאחמשית לפני 3 שנים התחלף אצילנו מנהל וקודמתי למנהל צוות בשנה ראשונה כל היה טוב העבודה זרמה היחס היה מעולה לפני כשנה מנהל הפך לבן אדם אחר , צועק מקלקל מזלזל , מרכל ומנסה בין הסגל ( קבוצה של 8 ) בגלל שזה עבר את הגבול החלטנו רוב הצוות - מוקד להתלונן בפני הנהלה להתלונן על היחס כלפי העובדים והצעקות במוקד והשפלות. החלטתי לשלוח מכתב בשם כולן למנכ"לית ומנכ"לית החזירה שהיא תשלח נציג מהנהלה לשוחח ולראות מה הבעיה , השיחה הייתה עם המנהלת המוקד לכם אף אחת לא דיברה כי כולנו מפחדות על העבודה שלנו . המנהלת גילתה שהמכתב יצא ממני ומאז כבר מעל שנה היא מתנקמת בי בכל דרך צעקות, השפלות ,וכל זה כשהצוות שלי רואה ושומע, עושה דווקא, כל טעות , אי הבנה יש צעקות אם זה בטלפון או בסטטוס או בישיבות ,עד כדי כך שאני כבר עם דפיקות לב הנבות מפחדות לפתוח פה . היום היא מנסה להדיח אותי מהתפקיד ומחפשת אותי כמובן בכל עניין מקצועי לציין כשקודמתי למנהצ היא ביצעה לי סיכום שיחה החוזה שלי לא השתנה מאז שחתמתי עוד כשהייתי נציגת שרות . מה לעשות ? אין לי כוח יותר לעבוד תחתיה האם היא יכולה להדיח אותי מתפקיד ולשנות את החוזה שלי? את המשכורת שלי ? לציין כי אני מקבלת בונוס מאז שהפכתי להיות אחמשית האם אני יכולה לעזוב ולקבל את כל הפיצויים שלי ?

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: יחס עובד ומעביד - פורום זכויות העובד ודיני עבודה