ייעוץ אישי בחינם או בתשלום - רק תבחר/י!

לקבלת מידע כללי ללא תשלום - בחינם

ניתן לעשות שימוש באחת משתי האפשרויות הבאות: הפורום של פורטל זכויות העובדים או עמוד הפייסבוק של פורטל זכויות העובדים

יעוץ אישי 24 שעות ביממה

אנחנו מפעילים צ'אט בוט חינמי, שיכול לעזור לכל עובדת ועובד לקבל מענה אישי, ללא המתנה - בכל שעה ובכל יום, כל השנה.

לחצ/י לשיחה עם עו"ד

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
10/02/2016 15:04
גל 10/02/2016 15:04
יש ברשותי רכב חברה עם דלקן אך אני משלמת על הדלק לפי תקציב שאני מקציבה כיום הוא עומד על 2300 שח בחודש .
כפי שעשיתי בעבר שראיתי כי ההוצאות של הדלק שלי פוחתות אני הורדתי לתקציב הנל , וע"י החברה שמעסיקה אותי זה אושר .
לפני כ4 חודשים החליפו לו רכב .
בעת החלפה, בעקבות ק"מ גבוה שלחו לי אפשרות ל4 רכבים ספציפים שאני יכולה לבחור מתוכם , כלל לא ניתנה לי אופציה לבחור את הרכב שרציתי .
לאחר התלבטות רבה לקחתי רכב היברידי .
שהיה כחלק מהרשימה .
אף אחד לא אמר לי שבעקבות העלות הרבה שלו לחברה אצטרך לשלם מכיסי את ההפרש על העלות של המעבר להיברדי .
כיום , הצטמצמו הוצאות הדלק שלי , ולא רק בגלל ההיברדי , היות ואני נוסעת הרבה בכבישים מהירים שההיברידי לא תופס עליהם .
ביקשתי מהחברה שאני מועסק בה להוריד את תקציב הדלק שלי ב400 שח .
התקשרה האחראית וטענה שזה בלתי אפשרי כי לקחתי רכב היברדי , וזה עולה יותר לחברה וההפרש של הארבע מאות שקלים זה ההפרש שבדיוק עלי לשלם בגלל המעבר להיברדי . (על סמך מה היא אמרה את זה?????)
יש לציין שמעולם לא עודכנתי בתנאי זה לא חתמתי על שום תנאי כזה והיות והיתי יודעת מראש לא היתי לוקחת היברידי .
בעת השיחה המוקלטת איתה שנאמרו דברים שנשמעו כתרוצים ,אמרתי שאם כך אבקש להחליף לרכב אחר, לא היברדי, מהרשימה שניתנה לי , לסקודה .
וגם כאן היא אמרה שזה עדין רכב יקר וזה ההפרש שאשלם . יש לציין שזה הרמת רכב שאני אמורה לקבל לפי הדרגה שלי.

היא רוצה להחליף לי כעת לרכב שזולל בצורה משמעותית בדלק .

בלי לתת לי אפשרות לבחור איזה .
האם זה הרעת תנאי עובד ?
תודה .

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: הרעת תנאי עובד מעביד - פורום זכויות העובד ודיני עבודה