ייעוץ אישי בחינם או בתשלום - רק תבחר/י!

לקבלת מידע כללי ללא תשלום - בחינם

ניתן לעשות שימוש באחת משתי האפשרויות הבאות: הפורום של פורטל זכויות העובדים או עמוד הפייסבוק של פורטל זכויות העובדים
 

יעוץ אישי 24 שעות ביממה

אנחנו מפעילים צ'אט בוט חינמי, שיכול לעזור לכל עובדת ועובד לקבל מענה אישי, ללא המתנה - בכל שעה ובכל יום, כל השנה.

לחצ/י לשיחה עם עו"ד

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
18/02/2015 07:03
אריאל 18/02/2015 07:03
שלום רב,
אני עובד בחברת שמירה, המעניקה שירותי "סיור", בין אם זה לבתים פרטיים, בנקים, עסקים. לשם בדיקה למנוע אפשרות של "פריצה", כמו כן לפעילויות כגון לחצני מצוקה בשעות היום.

כל משמרת היא של 8 שעות.
בתקופה האחרונה עקב ריבויי קריאות, אין זמן לנוח. ואין אפשרות להפסקה אמיתית. כמו כן לבנקים יש זמנים שעלינו להגיע ואם לא הגענו בזמן החברה תספוג קנס. ככה שאין אפשרות של חצי שעה מנוחה במהלך השעות הללו. אלא אם כן למזלו של העובד לא ירדו קריאות שהם על זמנים. ככה שהחברה לא יכולה להבטיח הפסקה של 30 דקות במשמרת של 8 שעות.

דיברתי עם הבוס בנוגע לכך, הוא אמר לי שרוב המשמרת אנחנו בהפסקות. רק שבתקופה האחרונה רוב המשמרת אתה נוהג. לפעמים בלי לעצור. ולפעמים גם שמלחיצים אותך מהמוקד לגבי הקריאות.

באחת המשמרת עליתי בשעה 17:00 ובמהלך השעה 18:00 נתפס שלג, החזירו אותי לבית שכן אני לא יכול לעבוד על רכב פרייבט, ורכב ג'יפ ימשיך לבצע את העבודה בלעדיי. בו נהג הבוס שלי. בחישוב המשכורת יצא באותו יום שהחשיבו לי שעתיים וחצי בלבד. ולא השלימו לי שכר על משמרת שלמה.

בתקופה האחרונה, מלבד הקריאות הרגילות בעבודה השוטפת נוספו לנו עוד מספר מטלות שונות בעבודה, כגון איסוף צ'קים/חוזים מלקוחות. שכן אגף הגבייה בחברה משתמש בשירותי הסיור. וכן גם טכנאי החברה משתמשים בשירותי הסיור לצורך ניוד של ציוד קצה לטכנאים.

כמו כן עפ"י החברה, סיריים אינם מוגדרים מאבטחים/שומרים למרות שאנו חמושים. ככה שגם את שכר המאבטחים/שומרים אנחנו לא מקבלים. ומשתכרים לפי שכר של 24 ש"ח לשעה.

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

 

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין


לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

 

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: עובד בחברה המעניקה שירותי "סיור" ובדיקה. - פורום זכויות העובד ודיני עבודה