פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
עורכי דין מנוסים בדיני עבודה מנהלים את הפורום הגדול בישראל לזכויות עובדים ודיני עבודה...
פורום זכויות עובדים ודיני עבודה Work Rights | עמוד 1025
×
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה


פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

דרגו אותנו:
| דירוגך () בוצע בהצלחה
 (378) דירוגים | דירוג ממוצע (5)
5 stars - based on 378 reviews

נושא
מחבר
תאריך ושעה

עינב
27/03/2014 14:55
אני עובדת במקום מזה 7 שנים. כמה זמן אני צריכה לתת הודעה מוקדמת לפני העזיבה? ומה הזכויות שלי לקבלת פיצויים מהמעסיק אם בכלל?
עורך דין ארז כהן
27/03/2014 15:04
חודש הודעה מוקדמת.
אין זכאות לפיצויים בהתפטרות אלא במקרים חריגים המנויים בחוק.
momo
27/03/2014 14:04
שלום, הודעתי הודעה מוקדמת על התפטרותי. לפי החוק אם המעביד לא צריך את שירותיי הוא יכול לשחרר אותי מאותו היום ולשלם לי את כל החודש. אך אם המעביד רוצה שאשאר רק שבועיים? האם עדיין חייב לשלם את כל החודש?
בנוסף, שאלו אותי בחברה אם אני רוצה להפסיק לעבוד לפני ואם כן אז ישלמו לי רק עד היום הזה ואת שאר החודש לא. האם זה חוקי? אין לי ימי חופש שנצברו.
עורך דין ארז כהן
27/03/2014 15:03
יש לאפשר לך לעבוד את כל תקופת ההודעה המוקדמת או לשלם שכר חלף הודעה מוקדמת עבור התקופה.
רונית
27/03/2014 13:27
שלום רב,
בהמשך למה ששלחתי אתמול, עלי לציין כי בהסכם העבודה שהעובדת חתומה מופיע בהיא בנסיון של 3 חודשים, אני מבינה שצריך לשמור על זכויות אישה בהריון, אבל, היא היתה בנסיון, אינה מתאימה לעבודתה, הסתירה מאיתנו שיש לה בעיות קשות בקשב וריכוז, האם יש מה לעשות, העובדת נמצאת בתפקיד מרכזי לחברה ואיננה מתאימה.
אודה על התייחסותך לסעיף "בנסיון"
אמיר
27/03/2014 12:44
שלום רב,

אני מקבל משכורת חודשית, שמורכבת משכר משולב ועוד כמה תשלומים כמו תוספת מקצוע ונסיעות וטלפון.
המעסיק מפריש לקופות וקרן השתלמות עבור השכר המשולב בלבד ולא עבור כל השכר.
האם זה חוקי או שהוא חייב לשלם עבור הכל?
עו"ד אריק שלו
27/03/2014 12:57
שלום,
אין בעיה חוקית עם זה בהנחה ולא הגעתם להסכמה מראש שההפרשות יבואו מהשכר המשוכלל.
שרית
27/03/2014 12:31
בעלי פתח בית תוכנה ומעסיק עובד אחד קבוע ועוד אחד לפי פרויקטים. בחודשים האחרונים סייעתי לו רבות בשיווק, וכעת אני שוקלת לעבוד בחברה הזו במשרה מלאה, במקום לחפש עבודה בחוץ.
בתפקידי האחרון הייתי בכירה ואף השתכרתי יותר ממנו
החשש שלי שלא יכירו במשכורת שלי כנחוצה ויעשו לנו חישוב מס אחד, כמו לפני החוק שמאפשר לשנינו לעבוד
מה אני יכולה לעשות בכדי לא להגיע למצב הזה?
האם יש בכלל מה לעשות או רק לקוות שלא יעשו לנו בעיות בעת הגשת הדוחות?
תודה
מיטל
27/03/2014 12:04
היי,
עבדתי במשך שנתיים וחצי ובעכבות לידה התפטרתי 5 חודשים אחרי הלידה בזמן חופשת הלידה שהארכתי. אני זכאית לפיצויים כדין פיטורין, המעסיק שלי לא מוכן לתת לי את הצ'ק פיצויים אם לא אחתום על טופס ויתור, שבו רשום שלא אתבע אותו ולא אבוא בטענות, לא חתמתי כי זה לא היה נראה לי חוקי והסכום שהיה רשום בצ'ק היה נמוך ממה שחישבתי בעצמי. האם מותר לו לעשות כזה דבר? יש לציין שהוא היה צריך לתת לי את הפיצויים תוך 15 יום ואמר לי לבוא תוך 34 ימים ואז גיליתי שזה מותנה בחתימה על המסמך ה זה.
תודה רבה.
עו"ד אריק שלו
27/03/2014 12:30
שלום,

לכאורה הדבר אינו חוקי שכן את זכאית לקבל את מלוא הפיצויים. אנא פני לייעוץ משפטי - משרדנו עומד לרשותך.
סיגל
27/03/2014 10:06
בוצע לי גמר חשבון לפני חודשיים,עד היום לא קיבלתי מסמך ״הפסקת יחסי עובד מעביד״,האם זה אומר שאני עדיין זכאית להמשך צבירת וותק עבודה? אגב,גם מסמך ״שחרור כספי פנסיה״ עדיין לא הגיע לידי. פניתי לחברה והם הבטיחו שיבדקו, מאז עבר שבוע ולא קיבלתי מענה.
עו"ד אריק שלו
27/03/2014 10:11
שלום,
מכתב סיום יחסי עובד מעביד צריך להינתן במעמד גמר חשבון.
אנא פני לייעוץ משפטי - משרדנו עומד לרשותך.
סיגל
27/03/2014 10:50
ומה לגבי מסמך ״שחרור כספי פנסיה״?
עו''ד אריק שלו
27/03/2014 11:45
כך גם לגבי מכתב לשחרור הפנסיה.
רונית
27/03/2014 11:44
היי עברתי תאונת עבודה לפני שנתיים.
לאחר כל הוועדות והכל כרגע אני על 19 אחוז נכות לצמיתות.
נשלחתי לרופא תעסוקתי שרשם כי אסור לי לעבוד בעבודה הכרוכה בעמידה מרובה או הליכה ממושכת ולפיכך אינה מתאימה לעבודתה הנל.
הוא אמר כי אני צריכה לסיים את יחסי עובד מעביד.
אני עובדת במקום זה משנת 2005 ותאונת העבודה קרתה בתחילת שנת 2012.
רציתי לדעת האם הפיצויים המגיעים לי יכללו גם את השנתיים בהן הייתי בתאונת עבודה, או רק את השנים בהן עבדתי בפועל.
אודה לתגובתך
שימי
27/03/2014 11:11
שלום רב לכם,
חייל משוחרר לאחרונה התחלתי מיון לקורס אבטחה מאוד נחשב ולכן יש לי כמה שאלות כי אני חדש בעולם הזה.

1. המעסיק שלי לא משלם לי נסיעות מכיון שעדיין לא התחלתי את הקורס למרות שאני מגיע למפגשים שהם עושים (אני גר בצפון והמפגשים במרכז) והעלויות של הנסיעות הן רבות, האם זה תקין?

2. הקורס אבטחה נופל תחת העצמאות האם הם מחוייבים לתת לי יום חופש ביום הזה? או שזה נחשב שם כיום עבודה? והאם זה יותר כסף במשכורת?

3. בסיום הקורס יש לי חופשה בחו"ל לתקופה של 4-5 ימים (שביום החמישי אני כבר בארץ) האם הם יכולים למנוע ממני לטוס או לקנוס אותי על כך? החופש מתוכננת מראש עוד לפני תחילת הקורס והעבודה

4. במידה ואני אתחיל לעבוד באותה חברה אני חותם למשך 24 חודשים, אם לאחר שנה/שנה וחצי אני רוצה לצאת לחופשה בחו"ל לתקופה קצת יותר ארוכה (שלושה חודשים) האם הם יכולים לתת לי אפשרות כזאת?

5. אם החוזה הופר ואני עוזב את העבודה אחרי שנה (פחות או יותר) הם יכולים לתבוע אותי?

תודה רבה לכם על העזרה!
יוחאי
26/03/2014 19:41
״יום עבודה: 8 שעות ביום רגיל, ו – 7 שעות בעבודת לילה, בערב שבת (יום שישי) ובערבי חג אם לא נקבע יום עבודה ארוך יותר בתקנות או בהסכם קיבוצי שאושר על ידי השר.״
האם זו ההוכחה שביום שישי,עד שבע שעות נמדדות כבסיס ומה שעה השמינית והלאה משולם לפי שעות נוספות? או שלא הבנתי טוב את הפיסקה?
עובד
27/03/2014 10:44
עבודה ביום שישי יוחאי 01/01/1970 02:00
״יום עבודה: 8 שעות ביום רגיל, ו – 7 שעות בעבודת לילה, בערב שבת (יום שישי) ובערבי חג אם לא נקבע יום עבודה ארוך יותר בתקנות או בהסכם קיבוצי שאושר על ידי השר.״
האם זו ההוכחה שביום שישי,עד שבע שעות נמדדות כבסיס ומה שעה השמינית והלאה משולם לפי שעות נוספות? או שלא הבנתי טוב את הפיסקה?
אני שומר בימי שישי במתקן של עיריית הרצליה. ממתי נמדדות לי השעות הנוספות?
צחי
27/03/2014 08:58
שלום. אני עובד בעמותה מזה שנתיים כמנהל תוכניות. בחודשים האחרונים היחסים עם ההנהלה הפכו בלתי נסבלים באופן שאינו מאפשר לי לתפקד ולהתנהל כנדרש. חזרתי והתרעתי על כך, בע"פ ובכתב, אך ללא הועיל.

בשבוע האחרון היחסים הוחרפו תוך שאני מקבל מיילים המאשימים אותי בהאשמות שוא בפן המקצועי. איני יכול עוד להמשיך ולעבוד במקום העבודה, עובדה אשר ידועה כבר מזה זמן לכל הצוות. למרות זאת ניסיתי להמשיך תוך שאני מקבל את הסבריי הממונים כי המצב ישתפר, מה שלא קרה בפועל. בכוונתי להתפטר תוך מתן הודעה מוקדמת כנדרש ותוך הודעה למעביד על סיבת העזיבה- הרעה מוחשית ביותר בתנאי העסקתי באופן שאינו מאפשר לי, ואין אני מצופה במצב דברים זה להמשיך.

בפועל- לדעתי, התפטרותי הינה התפטרות בדין מפוטר (וזאת עפ"י הסבר משפטי שקיבלתי).

אני חתום על סעיף 14 לחוק פיצויי פיטורין כך שאין לי חשש שלא אקבל פיצויים אבל - אני ארצה לקבל דמי אבטלה. שאלתי היא כיצד עלי להתנהל מול המעביד ומה עלי לדרוש/לקבל בכדי שאני אהיה זכאי לדמי אבטלה. תודה רבה
עורך דין ארז כהן
27/03/2014 09:43
יש לפרט למוסד לביטוח לאומי את נסיבות העזיבה על מנת להוכיח כי מדובר בהרעה בתנאים המצדיקה התפטרות כדין מפוטר.
אבידר
27/03/2014 08:57
שלום
אני עובד במשרה מלאה כיום אני אחרי ניתוח רופא תעסוקתי המליץ לחזור לעבודה באופן מדורג ל שש שעות כל יום
האם המעביד צריך לשלם לי את מלוא שכרי או רק שכר לשש שעות עבודה?

תודה מראש
אבידר
עורך דין ארז כהן
27/03/2014 09:42
המעסיק צריך לשלם בהתאם לשעות העבודה בפועל.
חופשה
דורון
26/03/2014 19:46
האם המעסיק רשאי לחייב העובדים לקחת חופשה מרוכזת בחול המועד? המעביד רשאי להוציא את העובדים לחופשה בתשלום מרוכזת בחול המועד, כי הוא זה הקובע את מועדי החופשה השנתית של העובדים. המגבלה היחידה היא שאם מדובר בחופשה שנתית של 7 ימים ומעלה, יש להודיע לעובדים שבועיים מראש על הוצאתם לחופשה כאמור. שלום,במקרה שלי לא ניתנה לי התראה על החופשה הכפויה,אמנם בחלק מימי חול המועד ניתנה לי עבודה,אבל על הימים שלא ניתנה לי עבודה לא קיבלתי שכר ״עובד בטל״. האם אני עדיין יכול לבקש את זה רטרואקטיבי?
RE: חופשה
עורך דין ארז כהן
27/03/2014 08:24
יש להודיע 14 יום מראש על חופשה מרוכזת מעל 7 ימים.
אתה זכאי לקבל תשלום חופשה/שכר עבור הימים שלא הייתה לך עבודה.
יהונתן
26/03/2014 11:50
שלום,
אשתי ילדה ביום חמישי בת בשעה טובה. הבנתי שעל פי חוק מגיעים לי 3 ימי חופשה+4 ימי מחלה. לפי מה שהמנהלת שלי ביררה 4 ימי המחלה הם רק לפני הלידה בליווי של האישה לבית החולים. אשמח לדעת מהם זכויותיי על פי החוק. תודה!
עורך דין ארז כהן
27/03/2014 08:23
הזכאות לגבר היא של 7 ימי מחלה בזמן ההיריון לצורך בדיקות ועד 24 שעות לאחר הלידה.
יש הצעת חוק בנושא 8 ימי חופשה לגבר לאחר הלידה אך היא עדיין לא נכנסה לתוקף.
אלי
26/03/2014 21:24
שלום, אני עובד במפעל כבר שנה וחצי, ואתמול(25.3) בעבודה לקראת סוף המשמרת קבלתי מכתב מהמנהל ובו היה כתוב שמקום העבודה החליט לסיים את עבודתי בעקבות חוסר עבודה כללי וקושי להתאים את עצמם ללימודיי בפרט (סטודנט).
ונקבעה לי פגישה עם המנהל ועם האחראית על משאבי אנוש ליום שישי הקרוב 28.3 בשעה 9 בבוקר.

עכשיו רציתי לדעת כמה דברים,
האם זה בסדר שבהתראה כה קצרה מודיעים לי את זה? ואם יחליטו לסיים איתי מה גובה הפיצויים שאני אמור לקבל על השנה וחצי שאני עובד שם?

מלבד זאת, המעסיק לא אמור להודיע לי שבועיים מראש? נכתב לי באותו מכתב בנוסף שאני לא משובץ בעבודה עד הפגישה.
אז במידה ואני אפוטר באותה פגישה אמורים לשלם לי גם את השבועיים האלה?

צברתי גם במהלך עבודתי ימי חופשה, גם אלו מגיעים לי בצורת תשלום?

תודה מראש, אלי.
עורך דין ארז כהן
27/03/2014 08:21
זו הפררוגטיבה של המעסיק להחליט על פיטורים.
הפיצויים הם שכר אחרון במכפלת שנות העבודה.
עם פיטורייך תהיה זכאי להודעה מוקדמת ופדיון ימי חופשה.
רינה
26/03/2014 23:13
שלום,

אני עובדת במשרד ממשלתי כשבע שנים בדיוק ומתפטרת בחודש הבא לטובת עבודה אחרת בחברה פרטית.

1. כמה זמן לפני ההתפטרות אני חייבת לדווח למעסיק על כוונתי להתפטר? האם זה אמור להיות בכתב? מה אני נדרשת עוד לעשות?

2. מה מגיע לי?

ימי מחלה וחופשה שצברתי, דמי הבראה שאני אמורה לקבל ביולי, פיצויים וכו'

3. אם אני לא מתפטרת עכשיו, אלא יוצאת לח"לת, ואחרי סיום החלת החלטתי להתפטר, האם משתנה משהו מסעיף 2?

4. דמי הבראה: בעבודתי הנוכחית יש לי 10 ימי הבראה. האם כשאני מתפטרת ועוברת למקום עבודה אחר, ימים אלה נשמרים או שאני מתחילה מההתחלה? דהיינו מתחילה בעבודתי החדשה עם 5 ימי הבראה?

תודה מראש
עורך דין ארז כהן
27/03/2014 08:20
חודש ימים בכתב.
אלו אכן הזכויות המגיעות לך.
חל"ת אינה צוברת זכויות כך שאין הבדל.
את מתחילה מהתחלה, אלא אם כן מקום העבודה החדש שומר לך על הוותק.
רונית
26/03/2014 16:29
בתאריך 10.2.14 הגיעה לראיון עבודה עובדת, לאחר ראיון עבודה הוחלט על תחילת עבודה בתאריך 12.2.14 .
היום הודיעה העובדת שהיא בחודש הרביעי, כלומר בעת ראיון עבודה לא גילתה על הריונה.
מה החוק אומר?
אודה על תשובתך המלומדת ודחופה.
עו"ד אריק שלו
26/03/2014 17:42
שלום,

ע"פ הפסיקה לא חובה להודיע במהלך ראיון העבודה על היותה של המתראיינת בהריון.
רונית
26/03/2014 16:31
מבלי לדעת על נושא הריונה, היתה כוונה לפטרה בימים הקרובים מפני שאינה מתאימה לתפקיד, היא גם לא הודיעה שסובלת מקשב בריכוז, הדבר המשפיע מאוד על סוג עבודתה.
זאויה
26/03/2014 16:55
אני עובדת במעבדה כימית
המנדף לא עובד
העובדים ממשיכים לעבוד והמנהל סוגר עינייים על זה
ואם אפשר עדיין להימצא במעבדה אם המנדף לא עובד?
עו"ד אריק שלו
26/03/2014 17:41
שלום,
אנא בהרי את שאלתך.
רונית
26/03/2014 17:30
שלום רב,
מהי ההפסקת צהרים, באם יש כזו, לעובדת שעובדת 7 שעות יומיות משך 5 ימים בשבוע.
עובדים במשרה מלאה 9 שעות - 5 ימים שבוע זכאים ל-45 דקות ליום.
תודה,
תשובה
שני
26/03/2014 16:48
למה אתם מסננים חלק מהשאלות?
התפטרות
אלון
26/03/2014 11:55
שלום רב,
ברצוני לשאול כמה זמן מותר להשאיר אותי במקום עבודה לאחר הודעה על התפטרות. מה הוא הזמן המקסימלי ?
עו"ד אריק שלו
26/03/2014 16:07
בהתאם לחוק הודעה מוקדמת.
תגמולים
ברונו
26/03/2014 13:02
שלום . התפטרתי מהעבודה אחרי 10 שנים לטובת עבודה אחרת / נאמר לי וידוע לי שפיצויים אכן לא מגיע לי . רציתי למשוך את כספי התגמולים בלבד ולשלם את ה 35% מס יצרתי קשר עם חברת מבטחים בקשו ממני אישור סיום עבודה מהמעסיק ! המעסיק סרב וטען שמי שמתפטר מרצונו לא מגיע לו למשוך גם את כספי התגמולים ! ואני אמרתי להם אני לא רוצה את קופת הפיצויים אני רוצה רק התגמולים והם המשיכו לסרב לתת לי אישור סיום עבודה האם זה חוקי ?!
עו"ד אריק שלו
26/03/2014 16:07
שלום,

אנא פנה לייעוץ משפטי - משרדנו עומד לרשותך.
דניאל
26/03/2014 14:06
אני עובד במסעדה ששייכת לרשת מסוימת, ולפחות פעמייים בחודש קוראים לנו לישיבות צוות, הישיבה עורכת כשעתיים, עליהן אנחנו לא מקבלים שכר. האם זה חוקי?
עו"ד אריק שלו
26/03/2014 16:06
שלום,

לכאורה אתה זכאי לתשלום עבור הזמן שאתה נמצא לרשות המעסיק.
אורי
25/03/2014 08:18
גמר חשבון בוצע לי ב 10/2/14. עד היום לא קיבלתי את מסמך ״הפסקת יחסי עובד מעביד״ ואת הטופס ״שחרור כספי פנסיה״. המעביד שלי מסרב לשלוח לי אותם,הוא דורש שאבוא למשרד בשעות הבוקר על מנת לקבלם ביד. מבחינתי זה אובדן של שעות עבודה!!! האם זה חוקי?
אורי
26/03/2014 11:19
טופסולוגיה אורי 01/01/1970 02:00
גמר חשבון בוצע לי ב 10/2/14. עד היום לא קיבלתי את מסמך ״הפסקת יחסי עובד מעביד״ ואת הטופס ״שחרור כספי פנסיה״. המעביד שלי מסרב לשלוח לי אותם,הוא דורש שאבוא למשרד בשעות הבוקר על מנת לקבלם ביד. מבחינתי זה אובדן של שעות עבודה!!! האם זה חוקי?
???
אסף
25/03/2014 17:58
שלום רב,
רציתי לדעת אם הסעיף הבא שמופיע בחוזה עליו חתמתי הוא חוקי:
"...מוסכם בזאת מפורשות, כי במשך 12 חודשים מיום שיחסי העבודה בין העובד לבין החברה יגיעו לסיומם - מכל סיבה שהיא וללא קשר לנסיבות סיומם - מתחייב העובד לא לקיים כל קשר שהוא עם לקוחות החברה ו/או ספקיה ולא לפנות ולא לבצע בעצמו כל עבודה עבור לקוחות החברה, לא לקבל מלקוחות החברה או כל אדם אחר, חברה או גוף אחר, כל תפקיד, הזמנה, הצעת עבודה או עסק..."
עו"ד אריק שלו
26/03/2014 08:36
שלום,

חוזים כאלו נבחנים ביחס לחוק יסוד חופש העיסוק של העובד אל מול הזכות הקניינית של המעסיק והפררוגטיבה שלו.
לא ניתן להעריך האם הסעיף חוקי שכן כל דבר נבחן ע"פ נסיבותיו.
נתן
26/03/2014 07:38
עובדת זמנית שמחליפה עובדת שיצאה לחופשת לידה מקבלת שכר לפי שעות מילוי מקום ולא שכר גלובלי .
האם זה חוקי ? האם היא לא זכאית לתשלום בחופשות ?
עו"ד אריק שלו
26/03/2014 08:33
שלום,

כל עובד זכאי לקבל דמי חגים וחופשה.
אורית
25/03/2014 22:32
אני מסיימת לימודי הסבה להוראה, ובשלב ראיונות לקראת עבודה. נאמר לי בבתי ספר שמורים חדשים לעיתים מועסקים על ידי הרשות המקומית ולא על ידי משרד החינוך. האם הדבר נהוג בכל בתי הספר?
אשמח לדעת אילו השלכות נובעות מכך, על מנת שאוכל לקבל החלטה מושכלת.
הלנה
25/03/2014 20:04
נפלתי בעבודה וכתוצאה מכך שברתי את הברך. כמעט שלושה שבועות הייתי בחופשת מחלה ולפני fשבועיים חזרתי לעבודה עם מכתב מהרופא שלתקופה של חודש לפחות אני אוכל לבצע רק עבודה משרדית . חשוב לציין כי העבודה שלי היא עבודה פיזית. היות וכרגע אני מבצעת עבודות משרד, השכר שלי נפגע משמעותית, עוד אציין כי אני עובדת פר שעה ולא גלובלי. כיצד אני רשאית לקבל פיצוי-מהמעסיק או מביטוח לאומי להשלמת שכר אם בכלל. תודה והמשך יום טוב
נדב י
25/03/2014 12:06
עבדתי במקום 6 ימים כל יום 9 שעות ביום הראשון עבדתי בלילה וסגרתי איתו לפי 40 שח לשעה וכל שאר הימים על 30 שח לשעה. מורידים כל יום חצי שעה הפסקה הגיע העשירי ולא קיבלתי משכורת. היום בבוקר קיבלתי רק 897 שח במקום 1615 שח לא כולל נסיעות!

מה אפשר לעשות? זאת גם הלנת שכר וגם לא כיבדו את ההסכם שהיה איתי למרקות שאין הסכם כתוב...
עו"ד אריק שלו
25/03/2014 17:49
שלום,
הדבר כמובן שאינו חוקי. באפשרותך להגיש תביעה לבית הדין לדיני עבודה לצורך קבלת זכויותיך.
נופר
25/03/2014 12:06
אני עובדת כיום באופטיקנה. כהשלמת הכנסה החלטתי לעבור בעוד עבודה , הצעתי את עצמי בסניף איי לק . המנהלת אמרה לי שהיא משלמת על התלמדות 25 שח לשעה . התחלתי להתלמד וללא חתימה על חוזה כ4 משמרות . והמנהלת החליטה שאני לא מתאימה. . היא לא מוכנה לתת לי את השכר שמגיע לי בטענה שכל עןד לא קיבלתי אנשים זה לא התלמדות והיא לא מוכנה לשלם לי. הגעתי לסניף עצמו ודרשתי את השכר אמרה לי לא מגיע לך אבל אם כת חושבת שמגיע לך תחתמי על טופס 101 . חתמתי . ועכשיו כעבור חודש היא מתחמקת ממני בטלפונים. מה אוכל לעשות?
עו"ד אריק שלו
25/03/2014 17:48
שלום,

באפשרותך להגיש תביעה לבית הדין לדיני עבודה.




: עבור אל עמוד
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ