פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: הבטחת הכנסה - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: הבטחת הכנסה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
15/07/2013 18:00
קודם כל רוב העבודות שלהם זה שעות רגילות וחוץ מזה לא ישלחו אותך בגיל הזה לשום עבודה חוץ מניקיון או לטפלל בכל מיני אנשים חולים או זקנים ואת לא יכולה לסרבב אסור לך אבל את יכולה לערער או לשחק תמשחק מה שכולם עושים ..
15/07/2013 17:53
שלום, אני בת 49, עזבתי מקום עבודה לאחר 15 שנים. בחודשים האחרונים שולמו לי דמי אבטלה לפי מספר הימים כמצויין בחוק. מאחר ועדיין לא מצאתי עבודה חדשה, אישר לי המוסד לביטוח לאומי קבלת הבטחת הכנסה. אני ממשיכה להתייצב בלישכת התעסוקה אחת לשבוע כמו "בתקופת האבטלה". בלישכת התעסוקה, התבשרתי שמעתה, הם רשאים להפנות אותי לכל עבודה!!!! אחרת יחשב הדבר לסירוב. האם בגילי ולאור נסיוני והשכלתי, אכן אהיה חייבת לקבל כל עבודה? נניח עבודה בשעות לא סבירות כמו 15:00 עד חצות, או עבודה שכוללת ימי שישי-שבת באופן קבוע. האם אני רשאית לסרב לעבודות מסוג זה בשל השעות הלא שיגרתיות? אשמח למענה
15/07/2013 18:00
קודם כל רוב העבודות שלהם זה שעות רגילות וחוץ מזה לא ישלחו אותך בגיל הזה לשום עבודה חוץ מניקיון או לטפלל בכל מיני אנשים חולים או זקנים ואת לא יכולה לסרבב אסור לך אבל את יכולה לערער או לשחק תמשחק מה שכולם עושים ..
15/07/2013 18:53
תודה דן, האמת היא שנשלחתי מטעם לשכת התעסוקה לחברת כח אדם. חברת כח אדם רצתה להפנות אותי לתפקיד קופאית ברשתות מזון במרכז הארץ. שעות העבודה אינן שגרתיות כפי שציינתי ולכן מחיתי על השעות. נאמר לי שאחשב למסורבת.. האם יתכן?
15/07/2013 19:08
אין חובה ליתן לך עבודה בשעות "שגרתיות" ויכול בהחלט שתחשבי מסרבת. חשוב לציין, שככל שתמציאי אישור רפואי המגביל את שעות הפעילות שלך שאז לא ניתן יהיה לחייבך לעבוד בשעות אלו.

עו"ד אריק שלו
03-5610934; 02-5944000
arik.shalev@law-shalev.co.il
16/07/2013 01:21
תודה
16/07/2013 08:54
בהצלחה.

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: הבטחת הכנסה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ