פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: זכויות עובדת זמנית - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: זכויות עובדת זמנית - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
13/07/2013 20:24
תשלום של פחות משכר מינימום מהווה עברה חמורה על החוק. ההסדר אינו תקין, יש להבטיח שכר חוקי.

עו"ד אריק שלו
02-5944000; 03-5610934
13/07/2013 15:46
שלום,אני הועסקתי במשך שנה כעובדת זמנית שעתית,ללא תנאים סוציאליים(כמו פנסיה,ימי חופשה וכד')לפי תעריף של ברוטו 25 ש''ח לשעה.החדש קיבלתי העברה לעובדת במשכות קבועה.חצי מישרה לפי מחצית משכר המינימום במשק. ני אמורה לעבוד 90 שעות חודשיות לפי ימים קבועים.21 שעות בשבוע.לצערי כמעט בכל החודשים יוצא שאני עובדת מעל 90 שעות (לפעמים ההפרש גדול מ10 שעות!). כאשר אמרתי שזה הרבה מדי שעות שאני עובדת ללא שכר (משלמים לי רק על 90 שעות והשאר ללא תשלום) התשובה היתה שזה יתקזז בחודשים אחריםשיפלו על חגים ואז יצאו לי חודשים עם פחות שעות.אני חייבת להגיד שתמיד זה לא יוצא לטובתי ואני תמיד מפסידה כסף על שעות שעבדתי ללא תשלום. מה מצבי החוקי? והכל לפי מינימום תשלום.
13/07/2013 20:24
תשלום של פחות משכר מינימום מהווה עברה חמורה על החוק. ההסדר אינו תקין, יש להבטיח שכר חוקי.

עו"ד אריק שלו
02-5944000; 03-5610934

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: זכויות עובדת זמנית - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ