פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: RE: RE: RE: RE: האם זאת הטרדה מינית? - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: RE: RE: RE: RE: האם זאת הטרדה מינית? - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
12/07/2013 01:18
הפנייה למשרדי הינה טלפונית.

בברכה,

עו"ד אריק שלו
03-5610934; 02-5944000
11/07/2013 19:38
אני עובדת בחברה פרטית עם 35 עובדים בתחום ההייטק. משרדי החברה בהרצליה. כולם מכירים את כולם. אחד העובדים בחברה הפיץ סיפור שהוא שכב איתי ותיבל את הסיפור שלו בכל מיני גוזמאות פיקנטיות. אני שומעת הערות מכל העובדים והעובדות ואפילו מהבוסים. אין אמת בסיפור שלו. בחיים לא היה לי עם אותו בחור מגע אינטימי ובטח שלא יחסי מין. קשה לי מאד להתמודד מול ההערות. זה נראה לי לא הגיוני לעבוד באווירה כזאת. אין לי שום רצון להתפטר כי יש לי משרה מעולה + משכורת ותנאים טובים מאד. אני רוצה לבדוק האם מקרה כזה, כמובן בכפוף להוכחות, יכול להחשב להטרדה מינית בעבודה? האם יש לכם עצה טוב עבורי?
11/07/2013 19:47
יכול להיות שבהקשרים מסויימים ובסיטואציות הדבר יכול להיחשב כלשון הרע. באשר להטרדה הדבר דורש העמקה לאפשרויות הרוחב הגלומות בחוק בעניין זה.

עו"ד אריק שלו
03-5610934; 02-5944000
arik.shalev@law-shalev.co.il
11/07/2013 19:49
תודה על תגובתך.

האם אתה מוכן לפרש את דבריך על מנת שאבין כיצד אוכל לפעול בשביל להחזיר את השקט והשלווה לחיים שלי, ולשים סוף לסיפורים השיקריים בעבודה?
11/07/2013 20:00
באפשרותך לשקול לפנות לייעוץ פרטני על מנת לשקול אופן הפעולה הנכון בעניין.

עו"ד אריק שלו
11/07/2013 20:56
100% פניתי דרך הטופס באתר. מקווה שתחזור אלי בהקדם על מנת שנפתור את הבעיה הזאת אחת ולתמיד. שיהיה סוף שבוע טוב!
12/07/2013 01:18
הפנייה למשרדי הינה טלפונית.

בברכה,

עו"ד אריק שלו
03-5610934; 02-5944000

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: RE: RE: RE: RE: האם זאת הטרדה מינית? - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ