פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: מקרה מורכב ומסובך בעבודה - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: מקרה מורכב ומסובך בעבודה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
11/07/2013 14:32
ניכר כי ישנו קשר סיבתי הדוק בין המקרה המתואר בישיבה לבין מצבך הרפואי וניתן לתבוע פיצוי הן על עצם עוגמת הנפש במקום העבודה והן על עצם הפגיעה הפיזית.

ארז כהן, עו"ד
ארז כהן ושות' – משרד עורכי דין
077-3447995, 050-7738441
office@erezlaw.co.il
11/07/2013 14:18
שלום רב, הסיפור די מורכב ואנסה לכתוב ממש תמצית. התחלתי את עבודתי בישוב (ועד מקומי) לפני למעלה מ-6 שנים כמזכירה לפני כשלוש שנים מוניתי למ"מ מזכיר ישוב ולפני כשנה כמזכיר וזאת כתוספת לעבודתי כמזכירה.

במהלך כל התקופה זכיתי רק לתשבוחות ופירגונים לגבי עבודתי בשני המישורים (מזכיר ומזכירה) הן ממעסיקי הישירים וועד מקומי והן מראש המועצה האזורית ובכירי המועצה. השגתי הרבה מאד תקציבים לישוב והעלתי את מודעות המועצה האזורית לישוב.

בתאריך ה- 12.05.13 (יום ראשון) התקיימה ישיבת ועד (אני מכורח תפקידי נימצאת בכל ישיבת ועד כותבת פרוטוקול ואחרי הישיבה גם תפקידי לישם את החלטות הועד).

תוך כדי שאני רושמת פרוטוקול התחיל היו"ר לאמר עלי שקרים ואני רושמת ולא מעקלת שמדובר עלי , יתר על כן עוד שני חברי ועד אמרו לו - לפחות תוציא אותה (אותי) מהישיבה אייך אתה מדבר שהיא כאן. (זה בקיצור) שורה תחתונה של האימרות השיקריות שלו היתה להפריד את עבודת המזכיר והמזכירה ולהוציא מכרז למזכיר ישוב.

יום למחרת זה היה יומי החופשי בעבודה ולאחריו הגעתי לעבודה - יום ו'- כאשר חזרתי הביתה התחלתי להרגיש קשיי נשימה הרדמות בצד שמאל גופי וביום שבת פוניתי לבית חולים בחשש לארוע מוחי שהסתבר כ- TIA (תסחיף מוחי) אושפזתי למשך 3 ימים ולאחר מכן השתחררתי כיום אני במעקב רפואי נוירולוגי ובנוסף לצערי גם פסיכאטרי תרופתי ומוגדרת במצב של אי הסתגלות בגלל דכאון.

בנתיים הוצא מכרז למזכיר ישוב והתקבל מזכיר ישוב שמכהן בפועל. מונתה ממלאת מקום למזכירה ושונו שעות עבודתה. פלפון שהיה ברשותי ושייך לוועד נלקח ממני על פי דרישתם.

בנוסף לאחר הישיבה שבה הודחתי הוחתם בישוב מכתב מחאה בנושא זה שנחתם ע"י למעלה מ-60% מתושבי הישוב וישיבה לאחר מכן הוגש לוועד המקומי יו"ר הוועד המקומי הקריא בפני עשרות תושבים שעלו לאותה ישיבה להביע את מחאתם לנעשה את הפרוטוקול בו הוא אמר את השקריו.

אם זה מעניין העליתי על הכתב את כל הנושא בפרוטרוט אשמח לפקסס לכם את זה. בנתיים אשמח לשמוע ולקרוא חוות דעת של עורך דין בעניין שלי. בתודה ובברכה.
11/07/2013 14:32
ניכר כי ישנו קשר סיבתי הדוק בין המקרה המתואר בישיבה לבין מצבך הרפואי וניתן לתבוע פיצוי הן על עצם עוגמת הנפש במקום העבודה והן על עצם הפגיעה הפיזית.

ארז כהן, עו"ד
ארז כהן ושות' – משרד עורכי דין
077-3447995, 050-7738441
office@erezlaw.co.il

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: מקרה מורכב ומסובך בעבודה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ