שלום רב, הסיפור די מורכב ואנסה לכתוב ממש תמצית. התחלתי את עבודתי בישוב (ועד מקומי) לפני למעלה מ-6 שנים כמזכירה לפני כשלוש שנים מוניתי למ"מ מזכיר ישוב ולפני כשנה כמזכיר וזאת כתוספת לעבודתי כמזכירה.
במהלך כל התקופה זכיתי רק לתשבוחות ופירגונים לגבי עבודתי בשני המישורים (מזכיר ומזכירה) הן ממעסיקי הישירים וועד מקומי והן מראש המועצה האזורית ובכירי המועצה. השגתי הרבה מאד תקציבים לישוב והעלתי את מודעות המועצה האזורית לישוב.
בתאריך ה- 12.05.13 (יום ראשון) התקיימה ישיבת ועד (אני מכורח תפקידי נימצאת בכל ישיבת ועד כותבת פרוטוקול ואחרי הישיבה גם תפקידי לישם את החלטות הועד).
תוך כדי שאני רושמת פרוטוקול התחיל היו"ר לאמר עלי שקרים ואני רושמת ולא מעקלת שמדובר עלי , יתר על כן עוד שני חברי ועד אמרו לו - לפחות תוציא אותה (אותי) מהישיבה אייך אתה מדבר שהיא כאן. (זה בקיצור) שורה תחתונה של האימרות השיקריות שלו היתה להפריד את עבודת המזכיר והמזכירה ולהוציא
מכרז למזכיר ישוב.
יום למחרת זה היה
יומי החופשי בעבודה ולאחריו הגעתי לעבודה - יום ו'- כאשר חזרתי הביתה התחלתי להרגיש קשיי נשימה הרדמות בצד שמאל גופי וביום שבת פוניתי לבית חולים בחשש לארוע מוחי שהסתבר כ- TIA (תסחיף מוחי) אושפזתי למשך 3 ימים ולאחר מכן השתחררתי כיום אני במעקב רפואי נוירולוגי ובנוסף לצערי גם פסיכאטרי תרופתי ומוגדרת במצב של אי הסתגלות בגלל דכאון.
בנתיים הוצא מכרז למזכיר ישוב והתקבל מזכיר ישוב שמכהן בפועל. מונתה ממלאת מקום למזכירה ושונו שעות עבודתה. פלפון שהיה ברשותי ושייך לוועד נלקח ממני על פי דרישתם.
בנוסף לאחר הישיבה שבה הודחתי הוחתם בישוב מכתב מחאה בנושא זה שנחתם ע"י למעלה מ-60% מתושבי הישוב וישיבה לאחר מכן הוגש לוועד המקומי יו"ר הוועד המקומי הקריא בפני עשרות תושבים שעלו לאותה ישיבה להביע את מחאתם לנעשה את הפרוטוקול בו הוא אמר את השקריו.
אם זה מעניין העליתי על הכתב את כל הנושא בפרוטרוט אשמח לפקסס לכם את זה. בנתיים אשמח לשמוע ולקרוא חוות דעת של
עורך דין בעניין שלי. בתודה ובברכה.