פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: עובדת לשעבר - כפר השעשועים - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: עובדת לשעבר - כפר השעשועים - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
07/07/2013 13:54
לאור העובדה שבסופו של דבר החופשה אושרה לך, ניכר כי פיטורייך בוצעו שלא כדין.
ניתן לתבוע אף את עלות מחצית כרטיס הטיסה על בסיס אותה התחייבות, עם זאת, עלול להיות קושי ראייתי.
ארז כהן, עו"ד
ארז כהן ושות' – משרד עורכי דין
077-3447995, 050-7738441
office@erezlaw.co.il
07/07/2013 13:37
שלום רב, אני עובדת ברשת חנויות הצעצועים כפר השעשועים כמנהלת משמרת. ממאי 12 התחלתי לעבוד לפי שכר מינימום של עובדת שעתית עד ספטמבר 12 שהחל מאותו חודש סגרתי עם הבוס חוזה עבודה בעל פה. תוכנו של ההסכם היה לחתום לשנה עבודה, משכורת גלובלית כאשר כל יום אהיה מחוייבת לתת 8 וחצי שעות מעצמי.

בנוסף אמרתי לו מראש שאני מעוניינת לטוס לתאילנד לשלושה שבועות בפברואר-מרץ 2013. הוא קיבל את הבקשה שלי ואף היה מוכן לשלם מחצית מהכרטיס שלי לתאילנד. מאוחר יותר הוא ביקש שלא אטוס בפברואר כי זה פורים וזו עונה חזקה שהוא יהיה זקוק לי ולכן התפשרתי וסגרתי כרטיס ישר לאחרי פורים, תחילת מרץ.

חודש לפני הטיסה פניתי אליו ואמרתי לו שסגרתי כרטיס לאחרי פורים לתאריך "ככה וככה.." והוא אמר לי שאני לא יכולה לטוס בתאריך הזה כי הוא פותח בדיוק סניף חדש בעיר סמוכה ואמרתי לו שאין לי אפשרות לבטל, שקניתי כבר ויש לי פרטנרית לטיסה שגם לה מסתדר בתאריך הזה מהעבודה שלה..

בסוף הוא קיבל ולא אמר עוד שום מילה בנושא ובאמת טסתי בתאריך המיועד. כשחזרתי לארץ הבנתי שאני כבר לא עובדת שם, שהוא כתב לי מכתב פיטורין או יותר נכון המלצה לפיטורין והפיל את זה עליי כאילו החופשה אינה מאושרת על ידי ההנהלה וכי הוא ראה את זה שטסתי כתירוץ לפיטורין מצידי.

אין צורך לציין שהייתי משותקת ומאוכזבת כי זה לא רק ה-10 חודשים שאני עובדת שם באופן רציף, עבדתי שם עוד קודם לפני למעלה משנה, לפני שטסתי לטיול של אחרי צבא עבדתי שם בערך שנה ויצרתי קשר נורא משפחתי שם ופתאום גיליתי צביעות מכל הכיוונים.

אחרי 10 חודשים שאני שם ופוטרתי כביכול, חוזה שבעל"פ שקשה להוכיח את תוכנו עפ"י חוק לפי ידיעתי, ומוכנותו לשלם חצי מהכרטיס טיסה לתאילנד שהתשלום אמור להיות בתלוש של ה-10 לחודש אפריל 2013. מהן הזכויות שלי?!
07/07/2013 13:54
לאור העובדה שבסופו של דבר החופשה אושרה לך, ניכר כי פיטורייך בוצעו שלא כדין.
ניתן לתבוע אף את עלות מחצית כרטיס הטיסה על בסיס אותה התחייבות, עם זאת, עלול להיות קושי ראייתי.
ארז כהן, עו"ד
ארז כהן ושות' – משרד עורכי דין
077-3447995, 050-7738441
office@erezlaw.co.il

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: עובדת לשעבר - כפר השעשועים - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ