פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: פיצויי פיטורין - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: פיצויי פיטורין - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
25/06/2013 18:13
שרה שלום,
ככל ועבדת שנה שלמה הנך זכאית מהמעסיק האחרון (העמותה) פיצויי פיטורים בגין העבודה אצלם בלבד, מאחר ואני מניח שאת חוזרת לעבודתך במשרד החינוך. כמו כן, יש לבחון האם משרד החינוך לוקח על עצמו את הוותק של העבודה בעמותה לצורך חישוב זכויותייך.
ארז כהן, עו"ד.
077-8366663, 050-7738441.
25/06/2013 14:19
עבדתי כמורה במשרד החינוך במשל כ 15 שנה
בשנה הנוכחית יצאתי לחל׳ת ממשרד החינוך ועבדתי בכפר נוער לבנות עולות ושימשתי כמורה . המעסיק שלי הינו גוף פרטי ( עמותה - מדרשה) . זכויותיי כמורה היו זהות השנה כשל מורה במשרד החינוך.
בחודש מאי קיבלתי הודעה בכתב שאיני ממשיכה לעבוד בשנה הבאה ומאחלים לי כל טוב. בעל פה נאמר לי שיש קיצוצים.
בחודשים יולי אוגוסט אני ממשיכה לקבל שכר אך אני בחופש כפי שנמצאים כל המורים .אציין שהתחלתי עבודתי ב1.9
האם אני זכאית לתבוע מהמעסיק האחרון דמי פיצויים?
תודה
25/06/2013 18:13
שרה שלום,
ככל ועבדת שנה שלמה הנך זכאית מהמעסיק האחרון (העמותה) פיצויי פיטורים בגין העבודה אצלם בלבד, מאחר ואני מניח שאת חוזרת לעבודתך במשרד החינוך. כמו כן, יש לבחון האם משרד החינוך לוקח על עצמו את הוותק של העבודה בעמותה לצורך חישוב זכויותייך.
ארז כהן, עו"ד.
077-8366663, 050-7738441.

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: פיצויי פיטורין - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ